27-12-2012 / Verwennerij

Dit jaar zouden wij geen cadeautjes doen met kerst. Toch was afgelopen weekend de kerstman langs geweest om cadeautjes onder de boom te leggen! Voor mij lag er een heerlijk luchtje van Marc Jacobs. Het flesje alleen al is te schattig, maar de geur is ook super lekker. Het is een zoete geur en daar hou ik van. Daarbij heb ik echt een prachtig boek gekregen. Het is super, super dik en zwaar. In dit boek os alles te vinden over patisserie. De recepten zijn heel duidelijk uitgelegd en met veel foto's. Ik heb nu helemaal zin om te bakken. En kijk de kleur? Geweldig! Hier ben ik stiekem wel het blijste mee. Van de kerstman kreeg ik ook nog een pyjama van Calvin Klein. Die had ik hard nodig. Ik ben dit jaar weer verwend met prachtige cadeaus.


 Net voor de kerst heb ik zelf ook nog het een en ander geshopt. Mijn nieuwe schoenen van Lanvin heb ik van de week al geshowd aan jullie. Ik heb geen buikpijn meer hoor van deze aankoop, maar ben er dolgelukkig mee. Wat heb ik nog meer gekocht? Een zwarte blazer bij de River Island. Blazers zijn dus echt een drama, omdat de mouwen bijna altijd tekort zijn. Deze blazer paste precies en heeft een leuk detail op de mouwen. Het valt losjes wat ik ook wel weer eens leuk vind. Bij de River kocht ik ook nog sokken in de uitverkoop.



Lifestyle is een van mijn favoriete woonwinkels. Deze leuke kaarsenpotjes (hoe noem je dat eigenlijk?) had ik al eerder gezien, maar toen had ik ze laten staan. Nu waren ze in de sale en kon ik het natuurlijk niet laten. Ik kocht twee grote en twee kleintjes. Die grote zou je eventueel ook nog voor hele andere dingen kunnen gebruiken, zoals pennen, nagellakjes etc. Ik vind ze leuk!



Natuurlijk moest ik ook weer twee sjaals kopen. De eerste sjaal heb ik gekocht bij Dodgers. Het is een hele simpele sjaal, maar wel met een leuke glitter. De sjaal is echt heel zacht en ideaal te combineren. Dit wordt weer een favorietje. De andere sjaal heb ik gekocht bij de Monki's. Ook in de sale, voor maar 10 euro. Normaal zou ik het niet zo snel kopen met die kleuren, maar voor een 10tje vond ik het wel eens leuk.

Als laatste ben ik nog geslaagd bij Supertrash. De laatste tijd vond ik de collecties niet zo leuk, maar nu heb ik er toch weer een mooie broek gevonden. Het printje aan de zijkant vond ik zo leuk en het is zo fijne zachte broek. Van die stof heb ik ook al een zwarte broek van Supertrash en dat zit ideaal. En ik heb nog een super mooie top gekocht. Deze had ik al wel een tijdje op het oog, maar 90 euro vond ik gewoon echt te veel voor een shirt/blouse. Nu was de top voor de helft en de top zat me perfect. Geen twijfel mogelijk dus ook die ging mee naar huis.

Ik ben weer goed geslaagd en verwend!

16 opmerkingen:

  1. ohhhh ik vind je kaarsenlichtjes echt GEWELDIG! Leuke spullen heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spullen! Vooral je grijze broek is tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke cadeautjes heb je gehad voor kerst vooral het boek wat je heb gehad lijkt mij geweldig! Mooie spullen heb je verder ook geshopt, vooral de blazer vind ik mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke dingen allemaal zeg! En dat geurtje, ik vind het flesje alleen al super schattig. Die broek is tof, zo met dat detail, en van sjaals kan je er nooit genoeg hebben, toch?!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke dingen heb je gekregen en gekocht! Dat boek is echt heel tof en dat trui'tje op de laatste foto is ook heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een leuke dingen! Die sokken zijn echt gaaf:)

      Verwijderen
  6. Dat boek met recepten, geweldig!
    En die sokken zijn zo cute. hihi
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die laatste top lijkt me heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie spullen! Gisteren was ik op het vliegveld en heb ik het parfum geprobeerd, heerlijk... En zo'n prachtig flesje ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke spulletjes allemaal! Heel tof ook dat kookboek :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijke dingen allemaal zeg

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuke dingen! Leuk blog heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat Patisserie-boek heb ik vorig jaar met Kerstmis gekregen en heb er nog steeds niets uit gemaakt. Moet ik écht eens doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke spulletjes heb je gekregen, Dat boek is gaaf, staan vast jammie dingen in!

    BeantwoordenVerwijderen