31-07-2012 / Een reis naar Singapore

Het was ongeveer 12 uur vliegen naar Singapore. Ik had gekozen voor een comfy outfit. Een broek van Supertrash, mijn nieuwe trui van Pull and Bear uit Valencia en All Stars. Om 21.00 uur zou onze vlucht pas vertrekken, waar ik persoonlijk een beetje tegenop zag. Normaal vlieg ik altijd in de ochtend en nu moest je een hele dag wachten om op vakantie te gaan. Dit viel achteraf allemaal mee en eigenlijk was het best wel fijn om zo laat weg te gaan. In de ochtend kon ik nog de laatste boodschapjes doen en mijn koffer klaar maken. We hadden besloten om op tijd naar Schiphol te gaan, zodat we op ons gemak nog wat konden eten. Aangekomen op Schiphol konden we de auto afgeven wat super goed geregeld was. Bij de bagage drop off was het lekker rustig en bij de douane ook. Dit alles heeft nog geen half uur geduurd. Na een rondje te hebben gelopen zijn we wat gaan eten. Ik had gekozen voor de fish and chips. 21.00 uur was het zover en konden we de lucht in. Het was onrustig in het vliegtuig, want er was een tas gevonden en een lege stoel in het vliegtuig waarvan de persoon opeens kwijt was. Uiteindelijk bleek het een collega te zijn van KLM en hij was gaan praten met een collega. Er was veel gedoe met het wisselen van stoelen, schreeuwende kinderen achter ons en een vreemde mevrouw die papieren vliegtuigjes vouwden en ook nog eens door het vliegtuig gooiden. Uiteindelijk was het een goede vlucht. Ik heb verschillende films gezien (extremely loud and incredibly close, Jackie en Friends with kids), tijdschriftje gelezen, spelletjes gedaan (flight control op mijn Iphone zo verslavend) en het boekje over Singapore bekeken. Helaas niet kunnen slapen, maar ja dat kan ik nooit echt goed in het vliegtuig. Vliegen jullie vaak? En kunnen jullie dan wel slapen?

Koffers naar het vliegtuig sturen. KLM vloog ons naar Singapore waar ik zal blijven tot en met 1 Augustus

Fish and Chips op Schiphol - schattige bekertjes van Blond Amsterdam in het vliegtuig - de beroemde vieze pinda's - Lolly

Tijd vol maken met films en boekjes

15 opmerkingen:

 1. Lijkt me heel fijn om zo laat te vliegen. De laatste keer dat ik vloog was naar Londen, dus dat stelt niet zo veel voor, maar ben een aantal keren naar de vs geweest en dat zijn iets langere vluchten :p en nee, haha, ik kan absoluut niet slapen in het vliegtuig... Veel plezier! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, slapen lukt me ook bijna nooit Meestal vermaak ik me ook met filmpjes kijken en boekjes lezen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan wel slapen in een vliegtuig maar ik vlieg één keer in de vijf jaar ofzo. Vind ik niet heel erg, het midden in de nacht opstaan beviel me die ene keer nou niet bepaald goed en ook opstijgen en landen is niet helemaal mijn ding. Ook al is het uitzicht prachtig en krijg je er zeker wat voor terug :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Slapen in het vliegtuig gaat bij mij niet. Ik word of misselijk of echt ziek wakker. Wat leuk die cups van blond Amsterdam in het vliegtuig! Dat zou voor mij de helft van de reis al goed maken, haha! Have fun en geniet:)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt leuk he die Blond - KLM samenwerking :) Ik kan wel slapen in het vliegtuig, gelukkig. Op korte vluchten slaap ik nooit, maar toen ik richting Amerika of Mexico vloog heb ik gelukkig wel een paar uurtjes kunnen pakken. Muziekje in en kussentje in mijn nek :) Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat leuk die blond beker! ik kan echt niet in een vliegtuig slapen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk Singapore:) Ben benieuwd naar je verhalen! De laatste keer toen ik terug kwam uit Mexico kon ik totaal niet slapen. Heb uiteindelijk nog een uurtje of 2 bij mijn vriend op schoot geslapen maar dat was het. En dat was balen want we zouden 's ochtends om 7 uur landen op Schiphol (nacht "overgeslagen" dus) en ik was echt kapot waardoor de jetlag nog 10x zo erg was haha. Normaal slaap ik in no time haha. Toen we terug kwamen uit Londen wilde ik perse aan het raampje, want mijn vriend had de heenweg langs het raam gezeten. Tot zijn grote frustratie sliep ik al voor we uberhaupt opstegen en heb ik tot aan de landig heerlijk geslapen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Frusterend als je niet kan slapen, gelukkig nog wat uurtjes kunnen slapen op de schoot van je vriend. Op de terug weg moet ik dan maar een plekje bij het raam bemachtigen!

   Verwijderen
 8. Wat zó ontzettend gaaf! :D Ik ben stiekem wel een beetje jaloers! Maar ik kan gelukkig mee genieten met jou upcoming verhalen! :D
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke foto's! gaaf hoor!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. haha het lukte me ook niet om te slapen toen ik de vliegtuig nam :p
  heel leuk artikel ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik durf niet vliegen, dus hier heb ik geen ervaring mee ;). Ik vond Jackie wel een hele leuke film!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke diary! Singapore is echt heel leuk! En love ur outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je leuke films gezien, lucky you!

  BeantwoordenVerwijderen