18-10-12 / Louis Vuitton


Weer een excuus om in December naar Parijs te gaan! Misschien hebben jullie het al gehoord, maar Louis Vuitton opent daar een kantoorwinkel. Hoe leuk is dat?! Er is nog niet zo heel veel over bekend, maar de winkel komt er waarschijnlijk beeldig uit te zien. Ben benieuwd hoe ze dat gaan doen! En natuurlijk verkopen ze ook weer prachtige spullen. De agenda's van Louis Vuitton vind ik altijd heel erg mooi. Kijk die op de afbeelding hierboven, mooi toch? Hoe gek zal LV het maken met kantoorartikelen? Waarschijnlijk zal er echt van alles te verkrijgen zijn! Wat maakt Louis Vuitton niet? Handdoeken, golftassen, complete sportoutfits en een tas voor de hond. Op de site zijn al wel wat 'Books & Stationery' te zien, kijk hier voor meer. Zijn jullie net zo nieuwsgierig als dat ik ben?

7 opmerkingen:

 1. Ohhhhhhh gaaf!! :) Ik wil ook heel graag weer naar Parijs! Heb jij misschien leuke aanraders qua hotel?? :) Ben benieuwd. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk ben ik nooit zo van de merken. Doe mij maar een gewoon schriftje of agenda van de Hema dan ben ik al blij. Uiteindelijk komt het toch weer bij het oud papier terecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK GA MEE!!!!! Nu wil ik helemaal mijn eigen bedrijf beginnen. Met Louis Vuitton stationary hahaha. Zou je dat ook kunnen aangeven bij de belastingdienst?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit jaar ook een LV agenda gekocht. Ben er nog elke dag gelukkig mee. Als je hem openslaat is gewoon alles LV. Happpppy! Die winkel moet ik met een boog omheen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke stationary. Kom verdorie net uit parijs >_<

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij deze naam moet ik altijd denken aan de film Leap Year.. haha.

  Ik ga even spieken op de site!

  BeantwoordenVerwijderen