08-10-12 / Liebster Award

Twee keer heb ik de Liebster Award mogen ontvangen. Ik was ze eigenlijk vergeten, maar vandaag ga ik toch de vragen beantwoorden van Style Inspire en Britt-a-licious. Dank je wel meiden!

11 dingen die jullie nog niet weten over mij:
- 23 november is mijn verjaardag.
- Uit eten gaan vind ik fijn en geniet ik altijd van.
- Bij Grey's Anatomy moet ik bijna altijd huilen. Kan er niets aandoen, maar het gebeurt gewoon.
- Ik ben een twijfelaar!
- Mijn haar heb ik eigenlijk altijd vast, omdat het stijlen/föhnen heel veel tijd kost. Terwijl het zoveel leuker staat!
- Nu het 's ochtends donker is en als het dan ook nog eens regent kost het zoveel moeite om uit mijn bed te komen. Ik probeer zo lang mogelijk in mijn bed te blijven, waardoor ik daarna door het huis ren om nog wel op tijd te komen.
- De laatste tijd kom ik iets te vaak bij de Starbucks.
- Mijn grootste ergernis zijn mensen die boven een roltrap stil gaan staan of midden op straat. Ik kan daar echt niet tegen!! Even nadenken mensen.
- Ik kan uren werken aan de lay-out/opmaak van verslagen.
- Als ik ergens erg enthousiast over ben kan ik er non-stop over praten en kan ik er geen genoeg van krijgen.
- Dat geldt ook voor de visjes die ik sinds vrijdagavond heb. Wat zijn ze leuk:)


Elf vragen van Britt-a-licious:
1. Hoe slaap je het liefst?
Ik slaap het liefste in mijn eigen bed en altijd met een deken en kussen! Het moet ook donker zijn. Nu slaapt Dolce ook bij mij in bed, omdat mijn zus in New York zit. Soms kan hij heel vervelend zijn, want het is een eigenwijs hondje die weet waar hij wil liggen. Hoe klein hij ook is, hij kan een heel deel van mijn bed in beslag nemen.

2. Wat is je meest gedragen kledingstuk?
Heel saai, maar ik draag elke dag een zwart hempje onder bij shirt/blouse etc. Ik vind het gewoon fijn om wat onder een t-shirt te hebben en het is ook warmer.

3. Noem iets dat je al hebt sinds je klein bent.
Ik was echt een poppenmeisje. Dozen vol met poppen, kleertjes en accessoires heb ik nog verborgen liggen. Samen met mijn knuffeltje/poppetje met puntmuts waar ik niet zonder kon, poepiedrol. Als klein kind heb je toch fantasie voor namen!

4. Wat is het eerste dat je doet als je thuiskomt na een schooldag?
Het eerste is de hondjes knuffelen. Hier is geen ontkomen aan, want zij zijn te blij om je weer te zien.

5. Wat is je eerste jeugdherinnering?
Lastig! Door middel van foto's ben ik ook veel te weten gekomen. Ik was vroeger al een lekkerbekkie. Op genoeg foto's zit ik onder het eten of ben ik aan het eten haha.

6. Wat ligt er naast je bed/op je nachtkastje?
Een lampje, de pil, notitieboekje, pennen, horloge, oorbellen, bodylotion, dvd en bonnetjes. Het is er momenteel echt een zooi!

7. Wat is je grootste droom?
Ook al zo'n lastige vraag. Afstuderen een leuke baan krijgen, een eigen huisje en gelukkig zijn!

8. Wat zie je als je nu uit het raam kijkt?
De net zag ik een blauwe luchtballon. Die zijn hier altijd vaak te zien met mooie dagen.

9. Beschrijf je droomhuis?
Ik wil een leuk, knus huis met veel ramen en licht. Ergens in mijn huis wil ik een grote boeddha. Mijn kroonluchter gaat ook mee naar mijn droomhuis, want daar ben ik echt super blij mee. Heel belangrijk vind ik een ruime eettafel. Het liefste een houten eettafel met mooie (witte) stoelen. Verder wil ik veel kussens, lichtjes, wat foto's en een mooi kleedje!

10. Heb je een verzameling en zo ja, van wat?
Nee ik heb geen verzameling. Heb ook nooit iets verzameld.

11. Beschrijf de plek waar je nu bent.
Ik zit nu op de stoel met mijn benen omhoog lekker met een kleedje. Ja, ik ben echt dol op een kleedje en mijn favoriet is van de Ikea, want die is zo zacht (en wit). Ik heb een kopje rooibos thee met honing. Dolce ligt bij me op de stoel, Kenzo ligt op de grond tegen de stoel aan en de visjes zijn druk aan het zwemmen. Het is al donker, de kaarsjes branden en de lampen staan zachtjes aan. Zometeen ga ik lekker Boer zoekt vrouw kijken.


11 vragen van Style Inspire:
1. Wat is jouw grootste beautyblunder?
Iets te veel haartjes weggehaald bij mijn wenkbrauw waardoor ze niet meer gelijk waren.

2. Welke van de twee en waarom: geen wimpers of geen wenkbrauwen?
Die zou ik allebei niet kwijt willen! Maar mijn wenkbrauwen moeten echt blijven. Wenkbrauwen zijn zo belangrijk in een gezicht. Ik laat het ook eens in de zoveel tijd bijwerken bij de schoonheidsspecialiste. Geen wimpers? Nou dan neem ik wel nep wimpers.

3. Ga je liever gewaagd of hou je het save qua make-up?
Save! Mijn make-up is altijd simpel, niet te veel en neutraal. Oogschaduw zou je mij ook niet snel zien dragen. Ik vind het wel leuk om een leuke felle lipgloss of lipstick te dragen. Maar mijn make-up is vooral heel basic en neutraal.

4. Als jij een geur zou zijn, wat voor een geur zou je zijn?
Ik zou zoet ruiken! Zoete geuren vind ik heel erg lekker, helemaal in de zomer. Juicy Couture is ook een van mijn favoriete geuren.

5. Wat is jouw grootste fashion blunder?
Nou als ik foto's zie van vroeger zag ik er helemaal niet uit! Ik vergeet nooit meer dat ik in de 1e zat (6 jaar geleden) en dat ik een roze broek met een klein wit streepje had gekocht. Het was ook nog linnen en redelijk wijd. Zo lelijk!

6. Vind jij een legging als broek kunnen?
Het ligt eraan wat voor legging het is. Je hebt de dunne, stoffe leggings die vind ik persoonlijk niet kunnen als een broek. Je hebt ook mooie stevige leggings en dat zou best kunnen als een broek. Maar het ligt er natuurlijk aan hoe je het combineert en je lichaamsbouw. Maar dat geldt voor elk kledingstuk!

7. Bij welke kledingwinkel shop je het meest en waarom?
Bij Supertrash en de Bijenkorf kan ik goed shoppen! De Zara vind ik heerlijk om te kijken en zo af en toe tops en sjaals te kopen. Basic hempjes en shirtjes koop ik altijd bij de Vero Moda. Welikefashion is een webshop waar ik wel eens wat bestel. Ik ben iemand die liever de winkel binnenloopt, maar welikefashion.com is wel een erg leuke webshop!

8. Wat is jou favoriete kledingstuk?
Mijn lerenjasjes! Vooral mijn zwarte jasje. Telkens als ik hem weer aan heb geniet ik ervan. Hij is gewoon helemaal perfect. Een vest van de River Island met allerlei kleurtjes, hier te zien, gaat ook zeker een van mijn favoriete kledingstukken worden.

9. Wat is jouw favoriete feestdag en waarom?
Eerlijk gezegd heb ik niet echt iets met feestdagen. Maar dan ga ik toch voor kerst. Kerst heeft toch altijd wel een gezellig sfeertje. Een boom, de lichtjes en kaarsjes, de stal en warme chocolade melk bevallen mij wel.

10. Welke landen heb je al bezocht en zou je nog willen bezoeken?
Dit had ik pas al vermeld in de Tag 'been there, done that': Amerika, België, China, Cuba, Duitsland, Egypte, Frankrijk, Hong Kong, Indonesië, Italië, Kenia, Kroatië, Luxemburg, Maleisië, Mexico, Monaco, Oostenrijk, Singapore, Spanje, Tenerife, Turkije en Zwitserland.
Wat ik nog wil bezoeken: Japan, Cambodja, Tibet en Stockholm.

11. Als een bekendheid happy birthday aan jou mocht zingen, wie zou dat zijn?
Beyonce!

14 opmerkingen:

 1. Wat een leuke antwoorden op mijn vragen! Wat leuk ook dat er luchtballonen voorbij zweven, dat zou ik ook wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het waren ook leuke vragen om te beantwoorden! In de zomer zijn er altijd helemaal veel luchtballonnen te zien. Het heeft altijd wel iets.

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Je bent op dezelfde dag jarig als mijn zus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk om te lezen! En haha poepiedrol, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke vragen en antwoorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te lezen!

  X

  http://bagsandsushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke antwoorden =) Slim antwoord van die nepwimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk om te lezen, leuke vragen ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Poepiedrol, aaaah! Haha. Wat een vraag hoe slaap je het liefst..haha. Ik zou het wel weten. Met Gerard Butler:P.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad wat een vraag! Zo had ik nou net weer niet gedacht. Goed antwoord! haha

   Verwijderen
 9. Altijd leuk om te lezen deze vragen en antwoorden!

  BeantwoordenVerwijderen