23-01-2013 / Zon, zee, strand - Sneeuw, studie, schnauzer


Gisteren belandde ik op Schiphol en het idee dat al die mensen daar heerlijk op vakantie gingen naar een warm land? Iedereen ging op dat moment (in mijn gedachten) op vakantie naar een tropisch eiland.
Zon, cocktails, zee, strand, palmbomen, strandbedjes, vers fruit, veel lekker eten, jurkjes, korte broeken, slippers, ijsjes, lezen, niets doen, zonnebril, moet ik nog even doorgaan? Ik wil ook!
Het was gisteren weer zo allemachtig koud en daar ben ik nu echt wel klaar mee. De kou moet ik toch maar te vriend houden, want voorlopig ga ik nergens heen. Geen zon, cocktails, ijsjes etc. Nee, vandaag wordt zelfs een echte studiedag, want volgende week beginnen de tentamens en veel heb ik nog niet gedaan.

Straks komen wel even mijn opa en oma langs met hun nieuwe puppy, een dwergschnauzer! Super schattig en ben zo benieuwd naar dat monstertje. Het lijkt wel of iedereen in mijn omgeving een puppy krijgt. Ik heb besloten om nog maar even te wachten met een Pomeriaantje, want als ik naar het buitenland ga voor stage (de kans is groter dat ik gewoon in Nederland blijf) wil ik niet net een puppy hebben en dat ik hem dan gelijk 6 maanden moet achterlaten. Dus ik heb nog even geduld, maar ooit zal ik een Pomeriaan hebben!

11 opmerkingen:

 1. Ik heb echt een winter persoon maar vind de kou toch ook niet altijd leuk. Alles wordt ook zo droog vooral de huid in je gezicht. Maar goed, de zomer komt wel weer om de hoek kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat zou ik graag in het vliegtuig willen stappen naar daar waar het warm is! Ik ben ook wel helemaal klaar met die kou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nouu ik wil ook dolgraag weg hoor. Getver, ben er nu wel klaar mee!!! :) haha. Succes met je tentamens meid! knallen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben iets meer dan een maand geleden op vakantie geweest naar Gran Canaria, maar ik verlang nu alweer naar de zon! Vind die kou maar niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor je het weet is het weer voorjaar, lente en schijnt de zon weer een put in de grond. ;) Dat hoop ik maar tenminste. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn ouders komen zo terug uit Mexico, stiekem ben ik wel jaloers hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om nu aan de zomer te denken, maar ik ga eerst nog op wintersport! Ook een goed vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil ook weg haha! Succes met je tentamens meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zucht, ik kan echt niet wachten tot de lente hier begint, want ik ben een beetje klaar met de winter. Zin in zon, zomerjurkjes, cocktails, etc. etc.

  BeantwoordenVerwijderen