19-01-2013 / Photo Journal

Weer een overvloed aan foto's! 
Zo fijn om weer in je eigen bed te slapen na een week Duitsland. Ik nam wel een super leuk kussen mee uit Duitsland ~ Kaarsjes aan ~ Wie is de mol terugkijken ~ Het weekend was het zo grauw in Nederland dus ook overdag waren de kaarsen en oliebrander aan ~ Een van mijn favoriete lunches ~ Als iemand weet waar ik deze kan kopen, help! ~ Risotto in de maak, yum ~ Dolce ligt lekker tussen mijn kussentjes ~ Maandag ging ik even snel naar Utrecht. 

Lunchen deed ik thuis na Utrecht, want daarna ging ik nog naar de pedicure en ~ Sporten ~ Mijn DVD's waren ondertussen ook thuis bezorgd, joepie ~ Dinsdag gingen we met zijn drieën naar het 1 euro ontbijt van de Hema ~ Donderdagochtend begon ik vroeg op Kralingse Zoom ~ Tot een uurtje of 18.00 werkte ik hard aan ons project, het promotieplan ~ Rotterdam by night ~ De verleiding kon ik niet weerstaan op Rotterdam Centraal ~ 's avonds maakte ik nog snel een blogje voor de volgende ochtend.

Vrijdag ging ik naar Amsterdam met mijn moeder ~ Aten wij sushi! ~ En hadden we een workshop macarons maken. Wat was dat leuk zeg ~ Kreeg ik een cadeautje ~ Italiaanse tosti's. ~ Hello New York ~ Brothers and Sisters kijken met zelfgemaakte macarons ~ Mijn beste vriend ~ Het was maandag en dus weer naar de Hogeschool.

Ik haat sneeuw! Glibberend, maar veilig aangekomen ~ Nog een kerstpakket gehad van de Hogeschool ~ Half uur wachten op de trein doe ik bij Starbucks ~ Woensdag ging ik medestudenten helpen bij hun event ~ In het zonnetje wachtte ik op mijn 'taxi' naar locatie ~ Aangekomen werd ik gelijk achter de bar gezet met een hoop drank ~ Gezellige beestenboel. Het was een zeer geslaagd event. Hoop dat die van ons ook gaat slagen ~ Een volle kaart ~ Dus een gratis drankje van Starbucks. 

Waarom had ik mijn Ugg niet aangedaan? ~ Ik kreeg donderdag een foto opgestuurd dat mijn baklades waren opgeruimd, thanks mam ~ Na een geslaagde projectdag had ik met mijn broer afgesproken in Utrecht. We dronken en aten wat ~ En gingen naar Life Pi, prachtig! ~ Lekker muziekje luisteren onderweg naar huis ~ Vrijdag was er nog steeds te veel sneeuw ~ Na een afspraak bij de schoonheidsspecialist ging ik door naar de sportschool ~ Thuis nam ik een lekker bad met een bruisbal van Lush. Ik ga echt nooit in bad, maar daar moet ik ook maar verandering in brengen ~ Een boek proberen te bestellen met mijn cadeaukaart. Niet gelukt! 

14 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's, en wat een heerlijk eten, ik krijg er honger van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil die schoenen ook, in het grijs! Maar ik ben nog niet echt op zoek geweest dus weet niet zo goed waar je ze kan halen. Misschien gewoon via internet? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het grijs zijn ze ook echt super leuk! Op het internet kan ik ze niet meer vinden:( Of niet mijn maat....

   Verwijderen
 3. Hmm lekker al dat eten. Je hebt wel een drukke agenda!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk overzichtje weer :) Bruisballen in bad zijn zo relax, helaas heb ik geen bad. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bruisballen zijn zo fijn. Helaas hebben wij geen bad. Ik ben echt nog nooit bij Starbucks geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke uitgebreide dairy! Volgens mij heb je een leuke week achter de rug! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah de Mol is zo spannend hé! Wie is jouw Mol?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben daar zo slecht in om te raden en heb nu ook nog niet echt een molletje. Maar die Carolien vind ik wel verdacht. Wie is jouw mol?

   Verwijderen
 8. Lovin de kussens! En je shoes zijn ook erg pretty!

  BeantwoordenVerwijderen