06-01-2013 / Hamburg & Lüneburger

Afgelopen week heb ik samen met mijn familie doorgebracht in Duitsland. Wij verbleven in de buurt van Hamburg en hier ging ik dan de tweede dag ook gelijk heen, samen met mijn ouders en broer. Eind van de ochtend kwamen we aan in Hamburg. Er waren nog kerstmarkten en hier kocht ik aardbeien met chocolade, yummie! In de ochtend was het nog heel rustig in Hamburg en de kerstmarkten, maar zo eind van de middag en avond was het er super druk. Gezellig kon je het wel noemen. Ik was wel blij dat er nog kerstmarkten waren en alle kerstverlichtingen, want dat gaf de stad wel sfeer. Verder is het niet echt een toeristische stad en is er weinig te zien of te doen. Shoppen kan je er wel, maar het zijn toch andere winkels dan in Nederland en niet helemaal mijn ding. Later in de week hebben we ook nog Lüneburger Heide bezocht. Dit is een klein en oud stadje, maar erg leuk om een rondje te lopen. Hier heb ik ook eine bratwurst gegeten. Dat moet je natuurlijk wel gegeten hebben als je in Duitsland bent. De schnitzels heb ik trouwens ook geproefd, alleen de kartoffelsalat heb ik overgeslagen!

De rest van de week in Duitsland was best rustig: veel gewandeld, 's ochtends verse broodjes halen bij de bakker, filmpjes kijken, wandelen met de hondjes, wat gezwommen, warme chocolademelk drinken, gebakjes eten, we zijn gaan bowlen en steengrillen met oudejaarsavond. We zaten midden in het bos en de eekhoorns liepen om het huisje en de herten renden (eenmalig) voorbij! Ik heb wel wat foto's gemaakt, maar niet heel veel.

Hamburg
Lüneburger
12 opmerkingen:

 1. Oh jammie, aardbeien met chocolade! Klinkt als een heerlijk weekje weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Hamburg lijkt me ook ontzettend leuk! Lekker toch zo'n rustig weekendje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh, die aardbeien zien er heeerlijk uit! Jammer dat er in Hamburg niet veel te doen is, had ik wel verwacht! Maar goed, een heerlijk rustig weekje is zo verkeerd nog niet;).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Die kerstmarkt ziet er in ieder geval leuker uit dan in Antwerpen, dat was echt niks!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker zo'n weekje ertussen uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw, die aardbeien zien er echt super lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hamburg lijkt me echt heel mooi, leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een heerlijk relaxte vakantie :) Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er echt gezellig uit! Ik mis de kerstsfeer nu al :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke fotos! Thanks voor je lieve reactie. Heb eerst een bronzen glitterlak van Essence opgedaan: 112 Time to Romance, en daarovereen een gouden glitterlak ook van Essence: 121 Gold Fever :D
  xx
  Discover my Stylish Confessions! ♥
  Discover my Stylish Confessions! ♥


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Goede combi van lakjes zeg, stond echt prachtig. Dacht dat het 1 lakje was haha.

   Verwijderen