17-01-2013 / FSHNLGY


Het is sale bij Fashionology! Meestal vind ik het toch iets te prijzig om er iets te bestellen, maar ik bezoek regelmatig de site. Ondertussen werkt Fashionology nu samen met Vanillia! Op de site staan er heel wat mooie items in de sale. Mijn oog viel op een paar prachtige oorbellen. Ik ben iemand van de niet opvallende oorbellen. Deze zijn iets groter dan ik normaal draag, maar wel erg mooi en simpel. Beide armbanden vind ik erg leuk. Een armband was geen accessoires voor mij, maar sinds mijn twee goede aankopen uit New York (armband van Marc Jacobs en Juicy Couture) draag ik regelmatig een extra, zilveren sieraad om mijn pols. De ring en de hanger zijn ook mooi he? Weer genoeg mooie sieraden in de sale bij Fashionology. Zal ik iets bestellen?

8 opmerkingen:

 1. Wauw, die oorbellen zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke sieraden. De oorbellen zijn beautiful. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik hou van hun spulletjes. Ik heb zelf een casing necklace van hun in het turquoise. Nog steeds zo blij mee! Vind de armbanden ook heel erg mooi in jou plaatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke sieraden, ik ga snel even kijken (: Ziet er super uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meestal vind ik het niet echt mijn stijl, maar die ring is mooI!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne sale prijzen hebben ze zeg! Even kijken of er nog wat shopgeld over is:P. (weet al dat, dat niet zo is, maar he, positief is het keywoord;))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh nice dat ze sale hebben! Ik aas nog steeds op die crossarmband :D LOVE

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie spulletjes hee! En heb je iets gekocht of toch maar niet?

  BeantwoordenVerwijderen