30-09-2012 / Photo Journal

Zaterdagavond weer mijn warme sjaal tevoorschijn gehaald ~ Onderweg naar de Kuip ~ Bij de Kuip een patatje eten samen met mijn broer ~ Zondag kwamen mijn ouders terug uit Noorwegen en namen een klein cadeautje mee ~ Maandag haalde ik weer iets lekkers bij Starbucks ~ Dinsdag naar de Thermen Holiday, waar ik al eerder een blogje overschreef ~ 's avonds samen met mama Boer zoekt vrouw terug kien ~ Woensdag een niet zo lekkere pasta getest ~ Mijn nieuwe boeddha van de Action.

De donderdag begon weer met Chinese les. Lastig! ~ 's middags lunchen bij de Hema ~ Vrijdag nam een vriendinnetje muffins mee om de dag te overleven ~ Wat een lekker weer was het zaterdag. Op de fiets naar het stadje om wat te drinken met een vriendin ~ wandelen met de hondjes is niet erg met zulk weer ~ Ondeugende Dolce ~ Boodschapjes gedaan voor een nieuw recept ~ Lunchen ~ Take a shower. 


































































Tweezerman pincetten gehad als cadeautje ~ Tagliatella met paddenstoelen, recept heb ik al eerder gepost ~ Maandag even naar de River Island. Jasje kopen of niet? Dinsdag zien jullie meer! ~ De lekkerste beschuiten die er zijn. Ook de crackers zijn super lekker ~ Sporten! ~ Lunchen met mama met verse sinaasappelsap en warme broodjes ~ Dolce wil altijd 's avonds spelen met die stomme tennisbal ~ Woensdag heel de dag opdrachten voor school gemaakt met veel thee en de eerste speculaasjes van het jaar. ~ Rotterdam.
Maandag/Donderdag in de bioscoop met een bagel carpaccio van Bagel & beans ~ Altijd een verassing wat je krijgt bij de Starbucks. Dit keer kreeg ik er honing bij, lekker ~ Tiramisu cakeje van vriendin gehad, want die moest ik proeven. Het is echt tiramisu, maar vond het niet bijzonder  ~ Donderdag had ik lekker biefstukjes gehaald bij de slager. De biefstuk aten we met champignonsaus en salade. Het recept komt nog ~ Vrijdag in een tussenuurtje even shoppen bij de Sephora. 3 stuks voor 10 euro, spotgoedkoop! Heb wat lipglosses en nagellakjes gehaald. Vriendin kocht er voor 90 euro, bizar... ~ En ik kocht een nieuw luchtje ~ Vrijdagavond naar een voetbalwedstrijd voor Kika. ~ Zaterdag, na de boodschappen, lunchen met een bagel met bacon ~ Aparte bloemen in de winkel, het lijken wel rode pepers.
Bij de V&D zijn heel veel tv series nu 2 voor 20 euro. Super goedkoop en ik wilde alles kopen. Ben heel erg benieuwd naar Brothers and Sisters. Als het wat is, ben ik van de week weer in de V&D te vinden ~ Mooie plantjes voor in huis gekocht ~ Eindelijk eens een uur de tijd om andere blogs te lezen ~ Feyenoord - NEC kijken ~ Ben & Jerry's in de Kuip ~ Ananas!


21 opmerkingen:

  1. Leuk overzichtje en vind je jasje van River Island heel leuk, ik zou hem doen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je toch altijd een leuke diary! Ik hou van veel foto's dus heerlijk om weg te lezen dit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn om te horen! Heb altijd mijn twijfels of zo diary wel interessant is haha

      Verwijderen
  3. Leuk zo'n kijkje in je week :) En dat jasje is inderdaad heel leuk. Nu heb ik zin in warme broodjes en starbucks-drinken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er uit als een mooie week! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke foto's heb je gemaakt. Ik wil ook nog eens graag naar de River Island. Veel goede dingen over gehoord! :D

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zeker een keertje binnen lopen! Er is van alles wat en mooie spullen:)

      Verwijderen
  6. Ik hou van zulke foto's! Ik neem je recept van de Tagliatelle mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk, zo'n photodairy met food en fun :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke foto's weer, krijg trek van al die lekkere dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een hoop foto's! Leuk om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Brothers & Sisters, echt heerlijk. Die moet je allemaal zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een schattig hondje. Is het dezelfde ras als Boo - the dog?
    Oeeie, leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. Ik kende Boo the dog niet, maar wat is dat een schatje zeg!!! Boo is een Pomeriaan volgens mij, eentje die ik later wil:) Ons hondje is een langharige chihuahua en de andere een Sheltie

      Verwijderen
    3. Ik hou van langharige honden! Als ik boo the dog beter bekijkt is het inderdaad een heel ander ras dan de langharige chihuahua.

      Verwijderen
  12. Tja, nu heb ik dus honger. :')
    Leuk cadeautje ook van je ouders!

    BeantwoordenVerwijderen