12-09-12 / Lifestyle #1
Soms lijkt het me zo fijn om een eigen huisje te hebben of op kamers te gaan. Bij het idee om het in te richten droom ik al weg en het is echt jouw plekje. Toch woon ik nog gezellig bij mijn ouders thuis, is ook gezellig. Zoals de foto's hierboven zien ben ik niet van de moderne inrichting, maar of mijn huisje ooit zo eigen/specifieke uitstraling zal krijgen, dat denk ik niet. Volgens mij is dat ook wel heel erg lastig om voor elkaar te krijgen. Naar zulke foto's kijken, ervan genieten en alvast inspiratie zoeken kan altijd. Tumblr helpt me daar altijd erg goed bij! Wat een foto's staan daar op zeg. Uren rondsnuffelen en wegdromen kan daar makkelijk. Zo klik ik Tumblr toch maar even weg en fiets ik eerst richting de stembus. En dan ga ik gelijk door naar de sportschool. Fijn zo dagje vrij midden in de week. Het wordt een rustig dagje, maar er zal nog wel het een en ander moeten gebeuren voor de studie. Hebben jullie ook een fijne dag in het vooruitzicht?

12 opmerkingen:

 1. Oh wauw vooral die eerste foto, zo wil ik ook wel wonen :). Heerlijk dat je een dagje vrij tussendoor hebt, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie inspi! Op mezelf lijkt me ook super tof, gezellig inrichten helemaal in je eigen smaak, lekker koken hihi! (a)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb inmiddels mijn eigen huisje en het is GEWELDIG. Echt, ik kan het iedereen aanbevelen, hoe gezellig het bij je ouders ook is ;) hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat geloof ik zeker! Moet echt heerlijk zijn je eigen huisje;)

   Verwijderen
 4. Heerlijk. Ik ben ook een middagje vrij. En die plaatjes zijn erg mooi. Ik ben net verhuisd en dat is zo leuk omdat je nog alles kan uitzoeken :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan ook uren naar zulke plaatjes rondkijken, krijg ook meteen zin om een eigen huisje in te richten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan ook echt uren rondsurfen opzoek naar mooie plaatjes ;-) En inspiratie op doen. Die boeken in die "hoek" bij het plafond is ook echt super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind een lichte, houten vloer zo mooi! En die kaptafel is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vooral de eerste foto's vind ik waanzinnig. Dat komt vooral doordat ik in een nieuwbouwhuis woon ;-) Voor nog meer wooninspiratie kan ik je echt Pinterest aanraden. Daar blijf je klikken en kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's. Echt heel erg cool.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het lijkt me ook superleuk om later mijn eigen plekje in te richten. Heel mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie plaatjes! Hoop ook ooit eens zo'n mooi huisje voor elkaar te krijgen. Maar voor nu is het crea bea met ikea ;)

  BeantwoordenVerwijderen