Wat heb je nodig (2 personen)
- 2 vleestomaten
- 1 bol buffalo mozzarella
- Basilicum
- Olijfolie
- Zout en peper
Bereidingswijze
Verwarm als eerste de oven voor op 200 graden. Was de vleestomaten en verwijder het kroontje. Leg ze met de kant van het kroontje naar beneden op het snijvlak. Snijd de tomaten diep in, maar niet helemaal doorsnijden. Snijd de mozzarella in plakjes. Leg op elk plakje mozzarella een blaadje basilicum en druk de mozzarellaplakjes tussen de tomatenschijven. Zet de gevulde tomaten op een bakplaat of ovenschaaltje. Druppel er olijfolie overheen. En bestrooi er nog wat basilicum blaadjes overheen, en zout & peper (mag veel). Zet het nu 10 minuten in de oven.
Haha, laat ik nou net geen oven in huis hebben! :')
BeantwoordenVerwijderenOeps, dan is het helemaal geen makkelijk recept haha
VerwijderenDit ziet er heerlijk uit! Van die foto krijg ik erg veeeel honger! Leuk gerechtje ook voor feestjes!
BeantwoordenVerwijderenDat ziet er yum uit! Jammer dat ik op school zit :(
BeantwoordenVerwijderenZiet er echt lekker uit zeg en het klinkt onwijs makkelijk!
BeantwoordenVerwijderenGa ik zeker eens proberen :-)
Wat ziet dat er creatief uit zeg!
BeantwoordenVerwijderenIk eet dit altijd gewoon koud haha. Maar het is wel echt heel handig en lekker!
BeantwoordenVerwijderenDat ziet er lekker uit. Wel moeilijk haha, voor iemand zoals ik!
BeantwoordenVerwijderenHaha iedereen kan dit maken!!
VerwijderenLekker lijkt me dit, zo simpel maar oh ik houd van tomaat, mozarella en basilicum :)
BeantwoordenVerwijderenOoooh jum! Ik ben dol op salade caprese dus deze gaat zeker op mijn lijstje :D
BeantwoordenVerwijderenDan vind je dit ook vast lekker:)
VerwijderenYummmmmi!
BeantwoordenVerwijderenWat leuk dat je deze ook hebt gemaakt, lekker en zo klaar !
BeantwoordenVerwijderenOhh ziet er heerlijk uit, dit moet ik een keer proberen!
BeantwoordenVerwijderenJammie jammie!Het water loopt uit me mond!
BeantwoordenVerwijderenZiet er heerlijk uit!
Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog!X
Dat ziet er lekker uit! Mozzarella en tomaat = my favourite!
BeantwoordenVerwijderen