06-09-2012 / New layout


Veel van jullie hebben het al gezien: mijn blog heeft een nieuwe layout! Ik ben er echt super blij mee, want ziet het er niet prachtig uit? Dit heb ik dus echt niet zelf in elkaar gezet. Die codes etc het is voor mij net chinees. Ik begrijp er werkelijk niets van. Mijn vorige layout had ik via het internet gevonden en gedownload. Het was prima, maar mooi was het niet. Het was een rommeltje. En toen kwam daar AngelinaC met een oproep of ze layouts kan ontwerpen voor bloggers. Als je haar website kent dan weet je dat zij regelmatig een nieuwe layout heeft en elke keer is het weer prachtig. Haar style past wel bij mij: simpel, strak, verzorgd en een geheel. Ik heb AngelinaC dan ook een mailtje gestuurd met de vraag of ze het voor mij kon ontwerpen. En dit is het resultaat geworden! Ik kan AngelinaC niet genoeg bedanken, want het is echt een plaatje geworden en ook persoonlijker (ook al heb ik het niet zelf in elkaar gezet, toch past dit veel meer bij wie ik ben). Een beetje trots ben ik er wel op hihi. Bedankt!

17 opmerkingen:

 1. Heel mooi!, ik wil ooit ook een andere layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ik vind mijn eigen lay-out ook wat te druk, maar heb gewoon geen tijd om het helemaal te veranderen, dus blijft ie staan. Wel lief dat ze dit voor jou maakte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je site ziet er heel mooi uit! Bedankt voor je comment op mijn site, heb er nu weer een leuke site bij gevonden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je nieuwe layout supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh vind het echt heel erg mooi geworden! Handig als iemand het voor je wil doen, snap zelf ook niks van die codes etc. hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi geworden! Compliments:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er heel mooi en strak uit inderdaad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja heel mooi! Ze heeft de mijne ook gedaan, sinds maandag ook helemaal af en online.
  Mooi geworden hoor, mooie kleuren en mooi logo!

  BeantwoordenVerwijderen