07-09-12 / Paperchase

Kennen jullie Paparchase al? Dit is namelijk echt een super leuk merk. Gisterochtend viel mijn Chinese les uit, helaas. Om de tijd vol te maken ging ik eerst even zitten bij de Coffee Company. Het is zo fijn daar, je kan daar makkelijk alleen zitten en er is internet. Daarna was ik even de stad in gegaan. Bij de Bijenkorf verkopen ze Paperchase. Ik moet hier altijd even kijken. Ze verkopen eigenlijk heel veel verschillende dingen, zoals notitieboekjes, agenda's, fotoalbums, pennen, paspoorthouders, servies, stickers, fotolijsten, opbergdozen, hoesjes voor de telefoon, kaarten, spelletjes en nog veel en veel meer.   Wat eigenlijk niet? De verleiding is altijd super groot, want er zijn verschillende thema's met leuke items. Tussen al die spulletjes word ik echt hebberig. Ook al heb je het eigenlijk niets nodig het is gewoon te leuk. Gisteren heb ik dan ook de super schattige panda markeerstiften gekocht en de sticky notes. Ik heb me nog best goed ingehouden vind ik! Voor mijn moeder heb ik ook alvast een klein cadeautje en een kaartje gekocht, want volgende week is haar verjaardag. Voor cadeautjes kan je hier namelijk ook goed slagen. Je kan er zelfs mooi inpakpapier, tasjes en lintjes kopen. Twee jaar geleden had ik van mijn zus, voor mijn verjaardag, een leuk (cupcake) pakket gehad met spulletjes van Paperchase. Zo leuk om te krijgen. Een pen, boekenlegger, etui, schort, mijn favoriete fotolijst, een boeddha en het receptenboek van foto 3. Hier staat nog steeds niets in. In al mijn mooie Paparchase boekjes nog niet. De eerste woorden erin zetten vind ik altijd een beetje eng. Het gaat natuurlijk nergens over, want waar zijn notitieboekjes anders voor? Ooit zal ik er vast wel iets inschrijven.
Ondertussen heb ik al heel wat verzameld van Paperchase en er gaat nog veel meer bij komen. Houden jullie ook van 'stationary'? Zo ja, ga naar Paperchase en leef je uit! 

21 opmerkingen:

 1. Hey, dat is toch ook van VIS, van die agenda's die je zoveel jaar geleden had?! Hihi!
  Ik vind het een tof merk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattige dingen! Ik zal er zeker een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die markeerstiften!!! Die zijn echt geweldig haha! Ik neem wel eens een kijkje bij de Paperchase winkel op Utrecht Centraal. Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad daar zit ik ook sinds kort! Fijn winkeltje:)

   Verwijderen
 4. wat leuk, ik kende het merk nog niet. Ik vind het ook altijd op de een of andere manier spannend om de eerste woorden in een nieuw notitieboekje te schrijven, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit kende ik nog helemaal niet! Wat helemaal leuk! Knap dat je, je hebt ingehouden, haha;). Ik wist trouwens niet dat je Chinese les volgde, super tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou ook pas mijn eerste les hebben! Het is gewoon op school waar ik het als een extra vak ben gaan volgen. Dus puur de eerste woordjes en de basis, maar ik heb er wel zin in!

   Verwijderen
 6. Ah bedankt voor deze tip! Ik heb net even op hun site gekeken en die spulletjes zien er zo leuk uit! Haha, dat word dan snel een keer naar de bijenkorf voor mij. x.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuke cute highlighters!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. die panda's zijn echt heel gaaf, wat een leuk merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik werk in de bijenkorf en moet mij altijd tegenhouden om dingen te kopen. Maar ik hou er echt zoooo van!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke spullen allemaal, ik maak binnenkort maar even een stop bij de Bijenkorf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaaa paperchase is leuk! Leuke spulletjes heb je daar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. so cuuute! :D
  Love it! Perfect for a new year :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaaa, is zo leuk! Ze hebben ook winkels op stations. Utrecht en Arnhem sowieso. Ideaal als je vertraging hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super leuke dingen, cute zeg! Ik ga zeker even een keer kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ken het helemaal niet, maar het ziet er zoo cute uit. Me want!

  BeantwoordenVerwijderen