17-11-2012 / Win Groupon!


Het is alweer november! Een cliche, maar het is al donker om 17.00 uur, voordat je het weet staan we weer bij de optocht van sinterklaas, moet de zolder op zijn kop om alle kerstversieringen terug te vinden en bakken of kopen we met zijn alle oliebollen, vuurwerk en champagne om 2013 in te knallen. Wow! En in deze tijd ben ik ook nog ergens jarig. Wie is er eigenlijk niet jarig in november, in mijn omgeving zijn er namelijk echt super veel mensen jarig. Ik heb geen zin om mijn verjaardag te vieren maar met vriendinnen vind ik het wel leuk om ergens te eten of een high tea. Een leuke actie kwam ik al tegen bij Groupon voor een high tea in Rotterdam. Ideaal om met vriendinnen uit de stad te doen. Op Groupon zijn leuke high tea's voor weinig geld en bij restaurantjes waar ik nog nooit geweest ben. Dan kan ik het ook gelijk testen voor de 'eten en drinken in Rotterdam blogjes' haha. Een high tea is heel erg leuk, maar dat doen wij wel vaker met elkaar. Dat is ook niet heel erg, maar iets anders is ook wel eens goed. Dus ik dacht misschien is een beautydag ook wel leuk. Van de zomer ben ik voor het eerst naar een welness center geweest, maar ik ben verkocht. Als ik nu al aan de sauna's, bubbelbaden, zwembaden en misschien wel een massage denk, krijg ik er helemaal zin in. Zeker nu het al zo vroeg donker en koud is, is zo dag helemaal niet verkeerd om jezelf een beetje te verwennen! Ook dit kan voor een leuk prijsje met Groupon. Niet verkeerd toch?

In samenwerking met Groupon mag ik een van jullie verwennen met een waardebon van 20 euro! Om deze bon van Groupon te winnen hoef je maar twee dingen te doen. Volg mij via Bloglovin en laat in een reactie achter waar jij de waardebon voor zou gaan gebruiken en je e-mailadres. That's all! Jullie kunnen meedoen tot maandag 26 november. De winnaar ontvangt dan zo snel mogelijk een e-mail.

Wat ik met een bon zou doen? Lastig, want er zijn best veel leuke aanbiedingen. Ik zou dan kiezen tussen de high tea, een beautybehandeling of kerstshoppen in Duitsland. Ik ben benieuwd waar jullie voor kiezen met deze drukke maanden in het vooruitzicht!

9 opmerkingen:

  1. Ik doe graag mee! Volg je al op bloglovin ofcourse:)Ik zou alleen nog niet weten waar ik de bon aan uit zou geven.. er staan zoveel leuke dingen op!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke actie! Ik volg je ook al op bloglovin', ik zou de bon gebruiken als kado :) mijn email adres is nuria.arantxa@hotmail.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk zo een actie! Ik doe zeker mee. Volgen deed ik al. Ik ga de bon gebruiken voor sinterklaasschoencadeautjes. Het e-mailadres is nina.josephine@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik bedoel natuurlijk sinterklaasschoencadeautje. zonder die S!

      Verwijderen
  4. Oooh wauwie! Ik doe zeker mee! Ik volgde je al, dus ik heb alles gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat je een bon mag weggeven! Ik volg je al via bloglovin :) En zou een groupon bon ook gebruiken voor een leuke dagje weg of iets dergelijks, al vaker door groupon hele leuke dagjes weg geweest :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke actie, ik volg je nu ook op bloglovin...
    natumi@bert-mulder.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaa ik doe mee! Ik zou het gebruiken voor een weekendje weg met vriendlief, heeft ie wel verdiend! :) mijn e-mail: theworldisabook@live.nl En natuuurlijk volg ik je al op Bloglovin!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooh wat leuk! Ik zou de bon gebruiken voor jawel..een high-tea in Rotterdam hahaha! Ik ben zelf Rotterdams en zou het leuk vinden de stad eens wat vaker op die manier te ontdekken :) Ik volg je al een tijdje bloglovin! Oja mail is misschien handig: saarphilippi@hotmail.nl

    groetjes Saar!

    BeantwoordenVerwijderen