29-11-2012 / De tas met een verhaal


Al eerder heb ik jullie verteld dat ik opzoek was naar een mooie zwarte tas. Dit is dus echt een lastige opgave! Waar zijn al die tassen gebleven? Ik zie genoeg moois, maar dan is het weer met goud of niet zwart en ga zo maar door. Echt makkelijk ben ik dan ook niet. Bij een tas moet het gewoon liefde op het eerste gezicht zijn, want anders gebruik ik het, na 2x, niet meer. Bij de Zara dacht ik even dat ik een goede tas gevonden had. Het was de laatste en nog twee meiden hadden de tas op het oog. De tas bleef stevig onder me arm, alleen bij de pashokjes moest ik hem even inleveren. In de trein naar huis had ik alweer spijt van deze aankoop. De volgende ochtend bracht ik het alweer terug. Best lullig voor die meiden, want misschien had een van hen er wel plezier van gehad. Voor mij was het wel een opluchting dat ik er vanaf was.

Bij de Bijenkorf hing wel een tas waar ik meteen verliefd op was. Het prijskaartje was dan ook wel iets hoger, maar je hebt dan wel echt een tas en niet een 'plastic ding'. Dat wordt even nadenken! Ik ben snel de winkel uit gegaan met de woorden van de verkoopster: 'Het is de laatste en het gaat hard'. Typisch zo stom verkopers praatje, maar toch wil je dat niet horen. Ik had het verteld aan mijn moeder en zij kwam later met het idee dat ik die tas voor me verjaardag kon vragen. Goed plan toch? Samen gingen we naar Rotterdam. Komen we daar in de Bijenkorf is de tas weg. Help! Ik vroeg het aan een verkoopster en ze ging achter kijken in het magazijn. Wat een mazzel had ik, want ze kwam aanlopen met mijn Michael Kors tas. Het geluk was voor korte duur, want van boven naar beneden zat een kras op de tas. Nee! Het was de laatste zij de verkoopster. In de computer stond dat er in Rotterdam nog 3 waren en ook in Utrecht. Die avond gingen we bij Sumo eten in Utrecht wat praktisch naast de Bijenkorf zit. Maar nee, de verkoopster mag daar niet over bellen naar andere filialen. Wat ik trouwens erg slecht vind, maar oke, ik kreeg een nummer van iets wat op de klantenservice lijkt. Helaas ze kon mij niet helpen, want ze had geen gegevens over producten. Is de Bijenkorf serieus? Ik kon het wel proberen bij de klantenservice vertelde ze mij. Ondertussen was het al eind van de middag en kwam ik met mijn verhaal bij de klantenservice. Ze kon niets voor me doen, maar na wat zeuren heeft ze Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Amsterdam gebeld, maar nergens was mijn tas. Waar is in hemelsnaam die tas nog wel verkrijgbaar? De volgende dag heb ik heel het internet afgezocht, maar ook daar niet te vinden.

Kom ik een week later in de Bijenkorf hing mijn Michael Kors tas er gewoon weer! Zonder krassen, vlekken, strepen etc. Gewoon helemaal in perfecte staat. Is dit een grap? De tas ging natuurlijk mee naar huis en ik had een prachtig verjaardagscadeau. Wat ben ik toch een geluksvogel! Je moet wat over hebben voor een tas;)

De foto is helaas niet zo goed, sorry! Ik moet nog even wennen dat het vroeg donker is.

11 opmerkingen:

 1. Wat een gave tas! En nu extra speciaal omdat je er zo veel moeite voor hebt moeten doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie tas! Fijn dat je hem uiteindelijk toch te pakken hebt gekregen :) Wel raar dat ze niet even wilden bellen eerst. Ik ken geen een winkel die dat niet doet geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik snapte het ook niet. Bij de klantenservice mogen ze eigenlijk niet naar andere filialen bellen. En dan is het ook nog zo groot warenhuis. Ze zullen er wel een reden voor hebben;)

   Verwijderen
 3. Wat een geluk dat je hem nu dan toch hebt! Zal je geen spijt van krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is inderdaad altijd een lastige zoektocht. Ik heb ook altijd wat eisen aan de binnenkant van de tas. Hoeveelheid vakjes. Wat moet open zijn en wat moet dicht kunnen. Eigenlijk het liefst nog één of twee afsluitbare vakken aan de buitenkant.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik snap je zoektocht helemaal! En wat een geluk dat ze hem uiteindelijk weer hadden! Raar trouwens dat ze daar niet over mogen bellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben een tassenjunkie en vind je verhaal zo herkenbaar. Echt super dat t is gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is wel uuubeer gaaf! Wauw, wat een geweldig verjaardagscadeau zeg. Fijn dat je hem toch hebt bemachtigd naar zoveel moeite!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben echt wel een beetje verwend! Wat een prachtig verjaardagscadeau heb ik gehad:)

   Verwijderen
 8. Wat een gedoe voor een tas, soms kunnen verkoopsters zo moeilijk en lastig doen... Je wilt toch verkopen, denk ik dan.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen