24-11-12 / Photo Journal

Bedankt voor alle lieve felicitaties! Gisteren heb ik een fijne verjaardag gehad. Met als afsluiter een etentje met de familie. De afgelopen twee weken heb ik wel weinig foto's gemaakt in vergelijking met de andere photo journals. Maar vandaag toch een overzichtje van mijn twee weken.
Zondag had ik een lekker broodje ei gemaakt ~ Na het sporten kwam ik schapen tegen op de weg ~ Herfstkleuren ~ Dolce was jarig en hij is blij met zijn nieuwe vriendje ~ De bestelling van Sans-Online kwam binnen en nog meer pakketjes ~ Kenzo speelt verstoppertje ~ Apflestrudel gemaakt ~ Dat je dit nog nodig hebt in november, vreemd! ~ Mijn fotoalbum van New York kwam binnen. Super blij mee.
Mijn moeder kwam naar Rotterdam en we lunchten bij Cappucino ~ Dat was een middagje shoppen. Eindelijk even uitrusten bij het Doelencafe om te wachten op mijn vader. Hij was toevallig ook in Rotterdam en konden we met de auto mee terug ~ Die avond aten we met de familie bij Sumo ~ Een super leuk kussenhoes van TiS Lifestyle gewonnen bij Worldly Treasury ~ Het eerste bodieboost recept. ~ Vrijdagavondje op de bank en TVOH ~ Zaterdag ging ik samen met mijn zus naar de boeklancering van BodieBoost ~ Als we in Amsterdam zijn, dan eten we ook bij Palladium! Lekker ~ Dinsdag heb ik lekker met mijn laptop gezeten bij de Coffee Company. 
Dinsdagavond had ik de training Coaching ~ Ik bakte nog een eitje voor het avondeten ~ De volgende ochtend begon ik met thee en heel veel honing, stomme keelpijn. ~ Lunch gehaald bij de Spar ~ Een thee van de Starbucks had ik wel verdiend op de terugweg naar huis ~ 's avonds kroelen met mijn hondje ~ Vrijdagochtend kreeg ik een verjaardagsontbijtje ~ Vriendinnetjes hadden lekkere cupcakes meegenomen naar school, zo lief! ~ En bij thuiskomst waren er aardig wat kaartjes en ook deze lieve kaart van een vriendin.


Fijn weekend allemaal!

14 opmerkingen:

 1. Wat zien die broodjes er lekker uit! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van die foodie foto's haha! En je hondje is cuuuuute!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat Boodieboost recept ziet er echt heel lekker uit! En die cupcakes zien er ook jammie uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke blogpost weer! Ik lees je blog met veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog weer heerlijk om je foto,s te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog van harte gefeliciteerd! En wat leuk om het gewonnen kussenhoesje voorbij te zien komen. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik ben ook heel erg blij met de kussenhoes, super leuk met die uiltjes:)

   Verwijderen
 7. Die schapen op de weg kunnen soms heel irritant zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je foto journals altijd zo leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haha, weinig foto's? Ik vind dit al heel wat hoor! Dat krijg ik niet bij elkaar:P! Heerlijke dingen staan er weer tussen, vooral die eerste broodjes! En leuk he die bekers bij starbucks in de winter:)!?

  BeantwoordenVerwijderen