19-11-12 / Personal update


De nieuwe periode van mijn studie start vandaag, maar ik heb nu nog lekker een dagje vrij. Heerlijk een extra dagje weekend! Daar moet ik ook zeker van gaan genieten, want de rest van de week is best pittig. Elke dag mag ik beginnen om half 9, hallo wekker om half 6. In de winter heb ik daar toch wel erg veel moeite mee. Het is nog zo donker en koud en naar mijn idee slaapt de hele buurt dan nog. De Starbucks is nu extra gevaarlijk: 's ochtends vroeg, op Utrecht Centraal en nu ook op Rotterdam Centraal naast mijn spoor! Ik moet me gaan inhouden. Rotterdam Centraal trouwens al gezien?

Toch ben ik wel erg blij dat deze periode begint, want nu draaien alle vakken om marketing! Dat is toch een stuk interessanter dan het vorige onderwerp (van de eerste periode) onderzoek. Ik vond daar echt geen lol aan. Het project loopt nog wel steeds door. Samen met een paar meiden moet ik een evenement organiseren met het doel minimaal 3000 euro op te halen. Echt super veel en dat is ook niet realistisch volgens mij, want we hebben 0 euro om uit te geven. Het loopt allemaal nog niet zo soepel, maar ik denk dat we nu wel grote stappen kunnen gaan maken (ik hoop het zo!). Hebben jullie wel eens een evenement moeten organiseren? Tips zijn welkom haha.

Mijn Chinese lessen ga ik verruilen voor Sport en Voeding en een training voor coaching. Dat mijn Chinese lessen stoppen vind ik best wel jammer, maar ik heb ook zin in mijn nieuwe vakken. Sport en Voeding lijkt me echt super interessant. Ik ben toch altijd bezig met sporten en ik weet ook hoe belangrijk voeding daarbij is. Nu het toch gaat over sporten, gisterochtend was ik samen met mijn zus naar een bodyshape lesje gegaan. Zo, dat had ik echt verkeerd ingeschat! Het was best wel zwaar, ik voel spieren die ik nog nooit heb getraind. De trap op en af is pijnlijk! Leuk was het wel en met een goed gevoel verlieten we de sportschool. Voortaan begin ik de zondagochtend met bodyshape.

Er komt weer een drukke periode aan voor mij. Volgens mij krijgen we ook nog een marketing project voor Unilever. Ik blijf maar veel to do lijsten maken voor een beetje overzicht en probeer er verder maar niet te veel aan te denken. Het verlangen naar een weekje Hamburg is wel duidelijk aanwezig. Nog een maandje wachten...

10 opmerkingen:

 1. Leuke post :) Zelf heb ik nooit vakken over marketing gehad, maar ik werk daar nu wel in :) Vind het heel interessant, en volgens mij is daar heel veel ruimte voor nieuwe ideeen. Wat betreft het organiseren van een evenement, dat heb ik wel meerdere keren gedaan. Het blijft altijd moeilijk, zeker als je budget 0 euro is (I know your pain) Gelukkig kan je veel van de aankondiging via social media en andere online kanalen laten lopen! Oh en bartering is ook een goed idee, dus bedrijven benaderen of ze bepaalde producten kunnen regelen in ruil voor een dienst die jij weer kan leveren. Succes`!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor de tips! Batering is denk ik ook wel een goede optie voor ons:D Helaas wil onze opdrachtgever niet te veel met Social Media te maken hebben? Echt bizar!

   Verwijderen
 2. Extra dagje weekend, lucky you! Ik moest vandaag weer naar school na een weekje niksdoen, dus zo erg was het ook weer niet, al had ik liever nog ween weekje gehad. Ik heb nog nooit een evenement zoals dat of ├╝berhaupt een evenement georganiseerd, dus ik heb geen tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, ik zou me moeilijk in kunnen houden hoor als ik elke dag langs de starbucks zou lopen! Wel leuk dat je nu weer nieuwe vakken krijgt! Tips voor het evenement: probeer out of the box te denken en sponsoren te verzamelen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb daar ook moeite mee! Gelukkig is het soms heel erg druk bij de Starbucks en heb ik er niet genoeg tijd voor haha. Wij zijn nu druk bezig met het zoeken van sponsoren, als we dat hebben geregeld zou super fijn zijn.

   Verwijderen
 4. Hey ! dankje voor je comment

  Ik begrijp helemaal wat je bedoelt... Studeer communicatie aan de uni in Gent en wij hebben ook te weinig vakken die echt over communicatie in de praktijk en marketing gaan.

  JA starbucks is altijd super verleidelijk, jammergenoeg echt wel duur

  www.tripsandtreasures.net
  new outfit post

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn nog een dagje vrij! Marketing vind ik een van de leukste vakken die ik krijg :D Sport en voeding lijkt me ook interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker vooruitzicht naar Hamburg. En drukke dingen zijn soms ook leuk toch. Er komt altijd weer een rustigere periode aan waar je dan weer lekker aan andere dingen toe komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker vooruitzicht. Druk, maar daar krijg je dan ook wat voor terug! Succes:)!

  BeantwoordenVerwijderen