21-11-12 / Afrikaans Paradijsje

Mozambique stond niet op mijn 'travel list', maar wat moet ik nog zeggen na deze foto's? Dit is dan ook wel weer een prachtig hutje. In deze hut wil ik wel verblijven. Het is toch geweldig? Op het internet zijn prachtige foto's te vinden van Mozambique. Het is best een interessant land geworden voor mij. Ik ben een keer eerder in Kenia geweest. Dit was ook heel leuk, maar toch had ik het niet zo op Afrika. Azie vind ik vele maler een fijner continent. Misschien moet ik Afrika toch nog eens een kans geven. Zeg zelf, iedereen wil nu toch in een hutje verblijven?

21 opmerkingen:

 1. Wauw, wat prachtig! Daar zou ik wel een keer naar toe willen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi, daar zie ik mezelf ook al wel zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Zeg het maar haha! Als je terug bent uit Egypte?

   Verwijderen
 4. Wauw wat een mooie foto's! Ik kan me goed voorstellen dat je daar een keer heen wilt gaan, wat een paradijs <3.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien moet jij de vakantie maar regelen ipv papa ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw, wat ziet het er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben een echte Afrikafanaat en wil zeker ook nog naar dit fijne land. Ook in Kenia geweest en al in Swaziland, Zuid-Afrika en Tanzania maar ik wil ook nog naar Namibië, Zambia, Ethiopië en Botswana....zucht.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wauw wat heb je al veel van Afrika gezien! Geweldig

   Verwijderen
 8. Wauw, wat een prachtplaatjes. I LIKE! Ik wil sowieso al graag eens naar Afrika.. dit is dan wel weer de luxe kant ervan;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mozambique leek me altijd mooi, maar nu ben ik helemaal verkocht, wat een plaaaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er echt prachtig uit en ik zou hier zeker willen verblijven! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, dat ziet er geweldig uit! Ik wil al super lang een keer naar Afrika, dit is wel een trigger om helemaal te gaan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh wauw! Dat ziet er super uit, ik vond Zuid-Afrika geweldig en zal hier ook zeker wel een bezoekje willen brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja ik wil nu wel in zo'n hutje verblijven! Lijkt me ook echt een mooi land :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Afrika is prachtig! Oké, ik ben nog nooit in Azië geweest (oké, volgens mij valt Jordanië onder Azië maar het Midden-Oosten is natuurlijk iets heel anders dan (Zuid)oost-Azië), maar wel in Swaziland, Zuid-Afrika en Malawi en wat vond ik het daar geweldig! Ik heb echt mijn hart verloren aan Afrika. De eindeloze rode wegen waarlangs altijd mannen, vrouwen, kinderen lopen, hoe ver van de bewoonde wereld ook, met emmers en manden op hun hoofd en doeken om hun lichaam, de zonsondergangen, de markten, met zonsopgang in een jeep door de savanne racen en olifanten, leeuwen, jachtluipaarden, giraffen zien, dat letterlijk iedereen mooi zingt (!!!!!), alle kinderen die naar je toe komen rennen om met je te spelen en je hand vast te houden, de vriendelijkheid! Echt, ik ben verliefd en ik wil zo snel mogelijk terug (ik probeer te regelen dat ik volgende zomer workshops ga geven in een sloppenwijk in Kenia maar dat zijn nog maar vage plannen).
  Over dat iedereen kan zingen: kijk dit filmpje > http://youtu.be/cAxfMGvF1iA (heb ik niet gemaakt maar ik ben wel bij dezelfde organisatie geweest in Malawi) en scroll door naar 07:10. Die Joy die je daar ziet zingen was mijn reisgids/begeleider/watdanook en is mijn grote voorbeeld op dit moment, hier zie je hem zingen tijdens een 'steungroep' voor mensen met hiv/aids.
  Wauw, dit was mijn I LOVE AFRICA rant, nu laat ik je comments weer met rust! Azië lijkt me overigens ook prachtig, ik wil heel graag ooit naar Cambodja, Vietnam, India, noem maar op, wie weet of ik daar ooit nog ga komen :)

  BeantwoordenVerwijderen