10-11-12 / Photo Journal

Vandaag weer een aantal foto's van de afgelopen twee weken. De eerste week was de week na New York. Ik had veel te doen en die vervelende jetlag hielp niet echt mee. Vermoeiend weekje. Afgelopen week had ik tentamens dus ook niet de leukste week, maar eigenlijk was het best wel een rustig weekje. Nog helemaal niet zo slecht en ik heb volgens mij nog genoeg foto's kunnen maken.
Dolce was weer blij dat we terug waren uit New York. Hij wilde gelijk weer spelen ~ Foto's maken voor shoplog ~ Armbandje op de post doen voor Tineke ~ Mijn laatste Chinese les ~ Muziekje luisteren in de trein ~ Vers sapje van de Spar drinken op school ~ Twee nieuwe sjaals gekocht ~ Me ~ Languit op de bank met een groenteomelet.
Dit ligt toch niet comfortabel? ~ Zaterdagochtend kreeg ik een glas vers geperste sinaasappelsap op bed, lief! ~ De perfecte outfit om in te leren. Een van de beste aankopen uit New York ~ De eettafel is veranderd in mijn bureau ~ Kaarsjes aan voor de gezelligheid ~ Ik vertelde het van de week al, het album is perfect! ~ Ik heb mijn eerste oliebol van het jaar alweer op ~ Nog meer studeren ~ Dolce had het koud. 
De hele dag kon ik blijven gooien! Leuk als je alleen thuis bent ~ Zondagavond maar makkelijk pizza besteld ~ Tentamens in een gymzaal? Dat is ook weer iets nieuws. De verwarming moeten ze alleen nog wel even gaan uitvinden! ~ Rotterdam centraal ~ De kaart is vol ~ Dus een gratis drankje bij Starbucks ~ Super blij ben ik met de armband van Juicy! ~ Ik ging voor zwart ~ Prachtige lucht vanuit de trein. 


Lekker lunchen na het sporten ~ Private Practice kijken in bed ~ Lasagne ~ Woensdagavond, na het tentamen, ging ik met twee vriendinnen eten bij Little V ~ 's avonds nog leren voor Chinees ~ Warm aangekleed en mijn nieuwe sjaal ~Na het tentamen chinees ging ik een theetje drinken bij Mockamore, daarna ben ik nog de stad in geweest en naar de film 'Alleen maar nette mensen'. ~ Dille & Kamille is echt een geweldige winkel ~ Vrijdag was de All You Need Is Love bus in Rotterdam

16 opmerkingen:

 1. Hele mooie foto`s! Wat een prachtige armband!Wat grappig dat je de all you need is love bus zag staan!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt toevallig! Helaas was Robert ten Brink nergens te bekennen.

   Verwijderen
 2. Leuke foto's!! Fijn overzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's. Ik zag die all you need al op je instagram, of die van jesdiny, haha weet t niet meer. En die hondjes zijn erg cute ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij hadden we allebei de foto van de All you need is love bus geplaatst haha.

   Verwijderen
 4. Ah wat leuk om te zien! :D En jouw camera <3 Alleen jammer dat 't een Nikon is haha #teamcanon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah zit ik in het verkeerde team? haha

   Verwijderen
 5. Leuke foto's! <3
  Haha, die reactie hierboven, ik ben ook team Canon, mwhouhaha ;)
  Kus <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer erg leuke foto's. In Nederland zijn oliebollen typisch iets voor met Nieuwjaar zeker? Raar, bij ons is dat helemaal niet zo :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hebben jullie helemaal geen oliebollen in Belgie? Nooit geweten! Bij ons is het inderdaad traditie met nieuwjaar, maar de oliebollenkramen staan er nu alweer.

   Verwijderen
 7. Wat een leuke foto's weer! :) Mooie sjaal ook en die lasagne ziet er heerlijk uit! Hoop dat je tentamens allemaal goed zijn gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! Leuk van die bus! Jammer dat Robert Himself er niet was.. haha. Ik vind je diaries altijd erg geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen