01-11-2012 / Shoplog New York

















Natuurlijk hebben we ook gewinkeld in New York. Ik vind dat ik niet extreem veel gekocht heb, maar ik ben wel met alles echt super blij. Van geen enkele aankoop heb ik spijt. Ik had wel veel meer kunnen kopen, want wat hebben ze mooie dingen in die stad. Truien in overschot, tassen om verliefd op te worden en laarzen waar je alleen maar over kan dromen. Wat heb ik allemaal gekocht (op volgorde van de foto's):

1. Al eerder poste ik schoenen van New Balance met de vraag of ik ze moest kopen of niet? New Balance in de kleur Bordeaux rode had ik ook gepast in New York, maar de blauwe kleur is wat neutraler en makkelijker te combineren. Vooral met spijker vind ik ze erg leuk. 
2. Eindelijk! Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw horloge. Ik wist echt niet wat voor horloge. Een Ice Watch wilde ik ook al niet meer zo graag. Dit horloge, van Marc Jacobs, zag ik in Bloomingdales en ik kon hem niet laten liggen. 
3. Een nieuwe Levi's Curve spijkerbroek, omdat het super goed zit! Levi's blijft mijn favoriete merk voor spijkerbroeken. 
4. Deze trui (met adelaars) vond ik nog op de afdeling sale van Topshop. Is die niet leuk? De binnenkant is ook lekker zacht. Een fijne trui voor de herfstdagen. 
5. De ring met het kruis heb ik ook gekocht bij Topshop. De kleur van de ring past perfect bij het horloge van Marc Jacobs. 
6. Als laatste heb ik bij Topshop deze heerlijke, warme sjaal gekocht voor de winter. 
7. Ik heb me ingehouden, want overal waren er leuke Iphone hoesjes. De roze heb ik gekocht bij Marc Jacobs en de andere bij een 'markt'. Het merk weet ik niet meer. 
8. Jullie weten misschien al wel dat ik een fan ben van Magnolia Bakery. Het eerste bakboek is dan ook mij favoriet. Deel 2 moest ik daarom gewoon meenemen!
9. Dit is een hele simpele armband, maar daarom niet minder mooi. De ringen heb ik niet alleen voor mezelf gekocht, maar ook voor vriendinnen. Het is allemaal gekocht bij Marc Jacobs. 
10. Wat een leuk winkeltje was dit, NU New York. Deze donkergrijze trui heeft aan beide kanten een kleine split en is redelijk lang. Een super trui voor de winter. 
11. Dan hebben we deze leuke beker. Ideaal voor bij het sporten of voor thuis tijdens het leren..
12. Juicy Couture daar moet ik heen als ik in Amerika ben. Ik koop er ook altijd wat en anders moet je er alleen al heen voor het sfeertje! Dit keer zijn het deze prachtige sieraden geworden, een armband en ketting. Ook fan van Juicy?
13. Nog een sjaal kocht ik bij Forever 21. Deze leek op een sjaal die ik zag bij Armani Exchange, maar die was echt te kort. Erg leuk met de glitters en toch best simpel wat overal bij gedragen kan worden. 
14. Een roze blush kocht ik bij Ricky's. De blush peach van Mac gebruik ik elke dag, dus een andere blush was welkom. 
15. De blauwe driehoek oorbellen zijn van Forever 21. Bij Forever 21 hebben ze echt super veel leuke sieraden, maar allemaal wel groot en opvallend. De sieraden die ik draag zijn eigenlijk altijd heel subtiel. Dus ik nam alleen deze oorbellen mee. 
16. Ik heb nu al spijt dat ik niet meer gekocht heb bij Pink! Ze hebben daar zoveel leuke dingen dat je gewoon alles wil passen en niet weet wat je kopen moet. Ik heb het gehouden op een (strakke) broek en een vest. Het liefste draag ik het de hele dag, want het zit zo lekker. Het is super zacht en comfortabel. Deze aankomende weken kan je me uittekenen in deze outfit, heerlijk om in te studeren! Mijn Juicy pakken hebben er een grote concurrent bij haha!
17. Bij Pink was ook een actie, bij een bepaald bedrag, kreeg je er een deken bij. Ik koos voor de roze. Het nieuwe dekentje voor op de bank met een kop thee.  
18. Deze beker van Starbucks ging ook mee in de koffer. Ik wil nu overal waar ik kom zo beker kopen, hopelijk wordt dat een hele verzameling. Had ik dit maar eerder bedacht!
19. Dit boekje kocht ik op een 'markt' in Brooklyn. (Daar kocht ik ook het oranje Iphone hoesje) Dit notitieboekje is met de hand gemaakt. Kon ik niet laten liggen met de camera's erop. Is te vinden op: www.anotherworkprogress.com, ook op etsy. 
20. Ugg pantoffels waren het enige waar ik opzoek naar wilde gaan in New York. Mijn zus was voordat ik kwam naar een outlet geweest en nam deze al voor mij mee. Niet helemaal zelf gekocht, maar toch mogen ze in het lijstje. Ik krijg geen koude voeten meer deze winter.
21. Zo, lastige trui om op de foto te krijgen. Deze heb ik ook gekocht bij de winkel NU New York. Het is een donkerblauwe trui met roze stukken die je kan zien. Hier kan je de trui ook nog zien. Misschien komt er nog wel een outfitpost mee.

Zo dat waren alle dingen die ik geshopt heb! Viel het mee? 

27 opmerkingen:

  1. de twee donkere truien en de notebook zijn heel awesome!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Ben ook onwijs blij met die truien. In Nederland kan ik nooit truien vinden:(

      Verwijderen
  2. Niet extreem veel gekocht? Pff ik vind het toch wel wat hoor. Maar de spullen zijn zeker niet verkeerd. Die pantoffels lijken me heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het is ook wel genoeg, maar had erger gekund haha. Die pantoffels zijn geweldig!

      Verwijderen
  3. stuk voor stuk items die ik zelf ook zou kopen! Mooooooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha, waaaaauw wat een shoplog, ook verslaafd;)? Ik zoek nog mensen met wie ik een ' Hallo ik ben' groepje op kan richten, haha! Leuke dingen heb je gescoort!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, volgens mij heb je een extra koffer nodig voor al deze prachtige aankopen ;) Maar zeker wel heel erg goed geslaagd, wat een mooie spullen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het paste allemaal nog net in de koffer en trolley, terwijl me koffer op de heenweg 9 kilo woog!!

      Verwijderen
  6. Leuke dingen heb je gekocht! Ik wil nu ook heel graag een bakboek van Magnolia Bakery!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja de boeken van Magnolia Bakery zijn zeker een aanrader! Bij bol.com kan je ze ook bestellen of lief vragen aan de Sint of Kerstman?;p

      Verwijderen
  7. aaah wat leuk zeg! Vooral die pantoffels lijkt me heeeerlijk, is het echt weer voor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik doe ze ook niet meer uit als ik thuis ben. Ze zijn ideaal!

      Verwijderen
  8. Toffe dingen heb je geshopt! Die iPhone hoesjes zijn mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke dingen :) Loooove je telefoon hoesjes! waren ze nou ook goedkoper in new york die sneakers?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben ook super blij met die telefoon hoesjes. Ik had er nog wel 10 bij kunnen kopen!
      De sneakers waren wel iets goedkoper, maar het viel mee. Ik denk dat het ongeveer 25 euro scheelt.

      Verwijderen
  10. Nummer 6 wil ik ook wel. Hele leuke aankopen heb je gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke aankoopjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. haha viel het mee? Voor New York wel ja haha. Die schoenen, dat boek, dat horloge.. want it all!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja toch? Heb me goed ingehouden vond ik zelf ;p

      Verwijderen
  13. Super jaloers op je aankopen en vooral op dat je naar New York ging! Echt heel erg gaaf, Liefs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke aankopen! Leuk horloge, sjaal en oorbellen! Maar het aller leukst is toch wel dat je in New York bent geweest. Jaloezie x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik ben jaloers!! Kan niet kiezen welke aankoop ik het leukst vind haha. X

    BeantwoordenVerwijderen