02-11-2012 / New York: dag 5 t/m 8

























Dag 5 was de eerste echte shopdag en wel in Soho. Echt bijzondere foto's hebben we dan ook niet gemaakt (alleen wat met de Iphone). We hebben bijna de hele dag over 1 straat gedaan (Broadway) ! Lunchen deden we bij het Corner Shop Cafe op Broadway. De vorige keren dat ik in New York was had ik hier ook al een paar keren gegeten. Het was er nog steeds super lekker. Ik had een tomatensoepje en een broodje met brie. Dit keer een goede lunch, want in de avond gingen we naar de musical Annie. De musical was super! Veel leuker dan ik had verwacht en er zat ook echt humor in. Met de kerstdagen komt de film vast weer op tv en dan ga ik hem maar weer eens kijken.

De volgende dag (donderdag alweer) gingen we dan eindelijk naar Greenwich Village en Meatpacking district. Of eigenlijk, eindelijk naar Magnolia Bakery haha. We begonnen in het Meatpacking district. We hebben een rondje gelopen door de Chelsea market. Hier zitten allemaal eettentjes bij elkaar, erg gezellig. Het ontbijt hadden wij net op dus we hebben het bij kijken gehouden. Bij de Chelsea Market zit ook gelijk een park: High Line Park. Wat een leuk park is dit zeg! Het oude spoor is nog duidelijk te zien, je hebt er mooie uitzichten en het is een lang park. Daarna liepen we door naar Greenwich Village. De eerste stop was Magnolia Bakery. Ik ging voor een Halloween cupcake! Natuurlijk hebben we ook nog een bezoekje gebracht aan de Perry street. Verder hebben we nog wat geshopt (Marc Jacobs en Juicy Couture) en aten we nachos bij een leuk Mexicaans tentje. Op de terugweg liepen we nog door wat zijstraatjes van Broadway waar we de vorige dag geen tijd meer voor hadden. In de avond aten we een beroemde pizza bij Lombardi's. 

De laatste hele dag in New York was aangebroken. Deze dag stond East Village op het programma. Een beetje shoppen, Fifth Avenue, Bryant Park, Flatiron Building en Madison Square Park zijn we allemaal geweest. In het Madison Square Park hebben we gegeten bij Shake Shack. Wat een rij stond daar zeg! Maar het was wel erg lekker. De eekhoorns zijn het daar volgens mij wel mee eens. En zie je die hondenspeeltuin op de foto? Super schattig, dat moet ook in Nederland komen! De laatste avond aten we vlak bij het hotel in Little Italy, een heerlijke risotto met truffel en champignons.

En toen was het zaterdag. Om 16.00 uur kwam de taxi om ons naar JFK te brengen. De hele ochtend was er nog tijd om in New York door te brengen. 's ochtends was er het afscheidsontbijt van me zus met vrienden die ze daar heeft leren kennen. De middag was al aangebroken. Op Times Square zijn we nog geweest, last minute shopping, nootjes gekocht bij een kraam, thee gedronken bij Starbucks en toen zijn we snel terug gelopen naar het hotel. Precies om 16.00 uur kwamen we aan en de taxi stond al klaar. 

Dit was het laatste verslagje over New York. Volgens mij zijn het er ook wel weer genoeg geweest. Ik heb een heerlijke week gehad en wat blijft het toch een fantastische stad! 

18 opmerkingen:

  1. Zo leuk, mooie foto's ook! Die cupcakes zien er superlekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh, die cupcakes, nomnomnom. Leuke foto's en van mij mag je over een tijdje best wel weer NY posts plaatsen hoor, krijg er nooit genoeg van;)!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke foto's en alles wat jullie bezocht en gedaan hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele mooie foto's. Wat gaaf dat je in NY was, ik wil daar ook nog wel een keer naartoe.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie foto's, ik wil ook heel graag een keer naar New York! En die cupcakes en de shake shack, lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuke post!!
    Gave foto's, krijg echt heimwee als ik die foto's zie... Wil terug!!
    Het is echt een geweldige stad!

    X Charlot

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw super leuk zeg. Gave foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Van NYC krijg ik nooit genoeg! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh super leuk, ik zit je NY blogjes terug te lezen en kom erachter dat ik je zus al een tijdje volg haha. New York lijkt me echt zo'n geweldige overweldigende stad, wil er graag eens heen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk! Het is ook echt een geweldige stad. Moeilijk te omschrijven, maar fantastisch is het zeker

      Verwijderen
  10. you're lucky girl, cause you were in NYC.:) nice pictures;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. NY is geweldig he?! Ik wil zo graag weer terug als ik dit zie.. Gave foto's!!

    Love Lian - Fashionblog - FashionHoax.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. New York lijkt me ZO fantastisch, wow. Dat 'levende' gevoel van grote steden vind ik altijd zo fijn en ik denk dat je dat daar het meest voelt!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtige foto's. Ik wil ook heel graag heen! Hopelijk als ik in Januari een baan heb ga ik in maart / april heen! En Je New Balance shoes zijn echt te gek! <3

    BeantwoordenVerwijderen