15-11-2012 / New in: Tunieken


Deze twee tunieken heb ik besteld bij Sans-online. Een leuke webshop met mooie merken, en heel veel dameskleding en accessoires. Ongeveer drie weken geleden deed ik mee met een win actie bij Anouk Liebers. Vorige week kreeg ik gewoon een berichtje dat ik gewonnen had! Ik win echt nooit iets en dat wilde ik nog bij mijn 'I am...' lijstje zetten haha, maar goed dat ik dat niet gedaan had. Dit keer won ik dus wel en nog iets heel leuks ook: een bedrag wat ik kon besteden bij Sans-Online. 

Vlak daarvoor werd ik ook benaderd door Sans-Online en kreeg ik nog eens een bedrag om te besteden, wauw! Ik kon echt niet kiezen wat ik zou bestellen, want ik zag zoveel leuke dingen, onder andere een prachtig jurkje van Object, super leuke truien van Selected Femme, een mooie trui van Esprit en leuke sjaals van Touch en Pieces. Uiteindelijk heb ik voor het zwarte tuniekje gekozen van Vero Moda, omdat ik nog niet zoiets in de kast heb en het ideaal te combineren is! Je kan er echt alle kanten mee op. Hier ben ik dan ook onwijs blij mee. Ik heb het al aangehad naar een etentje en het zal een item worden wat ik veel zal gaan dragen. Daarbij bestelde ik ook nog een bordeaux rode jurkje van Vila. Zoals je kan zien is het bij mij geen jurkje, maar als nog is het een fijne top. De kleur komt niet helemaal goed over op de foto, maar het is heel warm rood en niet bruin! Ook leuk te dragen onder een vestje of colbertje. Ik ben super blij met mijn bestelling en het pakketje was er onwijs snel. Daar hou ik van, want ik ben te nieuwsgierig en ik heb echt geen geduld om lang te wachten. Dat hoefde gelukkig ook niet. 

Ik bestel niet vaak via het internet, omdat ik het toch graag eerst wil passen etc. Broeken en jasjes durfde ik nog niet aan, want dat is in een winkel al heel lastig voor mij, qua maat. Maar ik ben wel heel erg blij dat ik dit nu besteld hebt! De service was perfect, dus voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar. Wie weet ga ik nu ook vaker online shoppen en zeker bij Sans-Online! Handig is het wel;)
Bestellen jullie vaak online? Zit er ook wat voor jou tussen bij Sans-Online?


19 opmerkingen:

  1. Leuk dat je eigenlijk gratis kan shoppen! Ik shop best vaak online, maar nog nooit bij Sans-Online.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende Sans-Online nog niet, ze hebben wel leuke kleding!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat zwarte tuniekje is erg leuk! Ik bestel regelmatig online. Sans-online ken ik wel, maar heb er tot op heden nog niets besteld.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Af en toe bestel ik wel eens wat online. Maar liever koop ik nog steeds in een winkel. Ergens waar ik de stof kan voelen, gelijk kan controleren hoe het model valt en zonder dat ik mezelf er aan moet herinneren om de dingen die ik NIET wil houden, terug te sturen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar heb je gelijk in! Herken ik ook wel, bestel ook niet vaak online. Maar soms vind je net wat anders dan in de winkels.

      Verwijderen
  5. Ah leuk, ik vind het zwarte tuniekje erg mooi! Ik bestel best vaak online, hebben ze toch vaak wat uniekere dingen als in de winkel. Sans-Online is niet helemaal mijn ding, maar staat jou erg mooi. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die zwarte is echt suuuperleuk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die eerste vind ik erg mooi! Die tweede trouwens ook, maar vind die eerste net ff anders en mooeier.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die zwarte is inderdaad erg leuk! Die middelste eraan trouwens ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Altijd leuk om iets te winnen! Het gebeurt jammer genoeg niet vaak genoeg haha. Ik vind je tops super :)

    www.b-toblack.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke dingen heb je geshopt! Gelukkig was het eens gratis;)! Ik heb dat zwarte tuniekje dat je aan hebt in het bordeaux rood!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Superleuke tunieken!
    Liefs, Anna

    www.fashionanna.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. dat bordeaux bloesje is mooi! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Thanks voor je comment! :)
    Leuke tuniekjes heb je gekocht, heel mooi!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gefeliciteerd! Ziet er leuk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik vind die grijze sweater leuk! Jouw tuniekjes zien er trouwens ook mooi uit! x

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie tuniekjes zeg. (: En wat een geluksvogel! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen