19-03-2013 / Shopdrang

Laarsjes, Scenario - Usb Stick, Marc by Marc Jacobs - Spijkerbroek, Supertrash - Blazer, French Connection - Broek, Vanilia - Nagellak, Mac - Laptop sleeve, Marc by Marc Jacobs - Ballerina, Londen Sole - Armbandjes, Supertrash - Roze blouse, Scenario


De afgelopen dagen heb ik aardig wat uurtjes door de stad gelopen. Ik kwam zo veel leuke dingen tegen dat ik moeite had om mij in te houden. Maar ik heb gewoon zin om te shoppen! Zal het komen door de lentekriebels? haha nou ik weet het niet, maar de winkels hangen vol met leuke dingen. De zwarte laarsjes zijn van Scenario en ik zag ze staan en ik vond ze geweldig. Stoer, maar netjes. Het nadeel is wel dat de gespesjes goud zijn. Ik heb ze nog maar even laten staan. Ik zag ook nog mooie ballerina's van Scenario en die hierboven. Die zijn van Londen Sole. De ballerina is beige, maar heeft een apart printje, erg leuk.

Bij Vanilia hebben ze ook weer een hele leuke collectie. Vooral de broek rechtsboven vind ik mooi. In de winkels hadden ze niet meer mijn maat, maar wie weet kom ik hem ergens anders nog tegen. Op de foto lijkt de broek wel heel anders trouwens.

Dan hebben we nog de vele mooie lakjes en de leuke sieraden! Van de week ga ik nog even terug naar de Bijenkorf om de Marc Jacobs laptop sleeve te halen (zwart of roze?) en een heel mooi nagellakje van Mac! Laat de zomer toch alsjeblieft komen.

14 opmerkingen:

  1. Die broek is inderdaad erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook zin om allerlei nieuwe spullen te kopen. De lente laat qua weer op zich wachten en dus wil ik het op andere manieren tevoorschijn toveren. Vrolijke kleuren in mijn klerenkast. Bloemen in huis. Lente-achtige accessoires in huis. Maar ik houd me nog even in.. De tuin moet namelijk ook nog grondig onder handen genomen worden. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie items, Ik ben ook hard op zoek naar een mooie spijkerbroek.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die laarsjes zijn top! Als het lekkerder weer aan het worden is, en er weer meer licht is tijdens de dag krijg ik ook meer zin om te shoppen? Hoe komt dat nou? :P

    BeantwoordenVerwijderen
  5. die aparte blouse rechts onderin vind ik wel wat:)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, dat jasje vind ik echt super gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die laarsjes zijn echt super leuk!! :) Ik zou gaan voor de zwarte laptop sleeve.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha ik ken de drang, vast en zeker de lente en nieuwe collecties. Die usb stick is echt megacute!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb met vandaag ook suf geshopt online. Alle shops bekeken en toch maar wat besteld haha.. Oooops? Xo

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Love voor de usb stick! En de ballerina's vind ik ook heel lief :) Altijd fijn om te shoppen als het weer lente wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ooh wat wordt ik hier weer hebberig van. Die roze top rechtsonder <3

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke items vooral de twee broeken!En de laarsen!

    BeantwoordenVerwijderen