20-03-2013 / We did it!

Het is voorbij! Dat het evenement nu gewoon geweest is, is zo raar. We hebben er met zijn alle heel hard aan gewerkt en wat was het resultaat?

Om 8.00 uur konden wij de zaal Beatrix al in om alles klaar te maken, spannend! De eigenaren van de zaal waren echt onwijs aardig en super behulpzaam en dat ook zonder dat wij iets betaald hebben. Zelf was ik er niet om 8.00 uur, maar de rest van het team begon de zaal leeg te maken en aan te kleden. Dankzij P&A Artistics decoratie hebben wij de zaal nog net wat extra's kunnen geven. Om half 10 kwam ik met een Albert Heijn kar volgeladen! Winkelwagentjes zijn zo handig. Ik nam onder andere het brood (15kg!!) van het Vlaamsch Broodhuys mee voor de sandwiches. Het beleg voor de sandwiches was al gehaald bij de AH. De sandwiches konden gemaakt worden, de spandoeken werden opgehangen, de braderiedeelnemers werden ontvangen, de Wannebiezz kwamen alles klaar zetten en de soundcheck, de vrijwilligers werden ontvangen en ingelicht, de schminktafel en de prijzentafel moesten in orde worden gemaakt, de vlag werd opgehangen en er werden wat foto's gemaakt. Wij waren er klaar voor en het evenement kon beginnen.

Het is een succes geworden! De Wannebiezz hebben een super leuk optreden gegeven en de mensen begonnen te dansen en de polonaise werd zelfs gelopen haha. Het was een feestje! Kinderen werden geschminkt, de dierenambulance werd bekeken, mensen kochten spulletjes op de braderie bij onder andere Jip&Jones en de Hello Kitty kraam, men kreeg informatie van de gedragsdeskundigede 'Kat in Balans', bezoekers genoten van de heerlijke sandwiches en de drankjes en natuurlijk was daar de loterij.

Wat waren de prijzen die men heeft gewonnen? Bonbons van KoffieThee&Zo, doosje cupcakes van taarten Walhalla, 2x pasfoto's laten maken bij Photo Point, 10 literaire kattenkalenders van Cossee Uitgeverij, een boekenpakket van J.S. van Leeuwen (die won mijn moeder!), 4x een kappersbon van The hair Artist by Peggy, 2x een rondvaart voor vijf personen van Warbout Rondvaarten, een verblijf voor de kat in het dierenpension Schiedam, een armband en ketting van Worldly Treasury, een fotoshoot van de kat aan huis door katten-foto.nl, sauna-arrangement voor twee personen bij Thermen Holiday Schiedam incl. lunch en als hoofdprijs een vakantie in een Franse villa incl. diner en massage aangeboden door FranceVilla! Wat een prijzen hebben wij kunnen verloten zeg.

Aan het einde van de middag overhandigde ik de cheque aan Dierenbescherming Rijnmond en dat was een bedrag van ruim 2000 euro! Dit kunnen wij een succes noemen. Wij hadden dit natuurlijk niet kunnen realiseren zonder alle sponsoren. Naast de locatie, de catering, de Wannebiezz, de prijzen en de braderie hadden wij nog meer sponsoren die ons geholpen hebben: Mourik, Boskalis, Gebr. van Kessel, KWS infra bv. en Van Hattum en  Blankevoort, Smoel-werk, Sport Creations en ECM Design.

Dit bedrag gaat naar Dierenopvang Schiedam, zodat zij het kattenverblijf kunnen gaan verbouwen. En zo krijgen de katten een aangenamer verblijf!

Het is nog een uitgebreid verslagje geworden! Dit was dan ook wel een project waar ik al super lang mee bezig ben geweest en heel veel tijd in heb gestoken. Wij hebben het toch maar mooi voor elkaar gekregen als tweedejaars Communicatiestudenten zonder enige ervaring en theorie. Ons eerste event is een feit!

12 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te zien! :)
  En ontzettend gied zeg! 2000 euro is een mooi bedrag voor de katten ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed initiatief!
  Komt altijd een hoop bij kijken zo'n evenement organiseren!
  Super leuk dat 't dan ook de moeite loont met die 2000 euro :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super goed! Leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superrrrrrr!! Gaaf dat het een succes was. gefeliciteerd! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel goed zeg!! XX gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend gaaf en heel goed gedaan! Super hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. SUper vet dat je dit hebt gedaan!! om trots op te zijn! X

  BeantwoordenVerwijderen