02-03-13 / Photo Journal

Hoe zagen de laatste twee weken van Februari er voor mij uit? Ik kwam in Rotterdam, Utrecht, Barendrecht, Maassluis, Gouda, Schiedam, Vlaardingen en Groot-Ammers. Zo zie je nog eens wat!  
 Mooi mannetje ~ Op deze lunch had ik me al de hele week verheugd, lekker! ~ 's avonds aten we lekker simpel: soep met een broodje ragout ~ Zondag nam ik een soort gelijke lunch als zaterdag, maar kijk de zonnestralen ~ Uitzoeken hoe spandoeken werken ~ Maandag ging ik naar Schiedam voor wat afspraken voor het evenement. Leuke deals kunnen sluiten ~ Even kijken bij de locatie ~ Daarna ging ik door naar Gouda om een pakketje op te halen ~ Het kattenpak moest opgehaald worden haha. Even een fotootje maken.
 Dinsdag was een rustig dagje thuis ~Woensdag was ik mijn OV kwijt. Snapte er echt niets van. Ik was nog wel ingecheckt, maar toen ik wilde uittechecken kon ik hem niet meer vinden. Op de terugweg kocht ik maar een kaartje ~ Wat een mazzel had ik! De vinder had mijn OV gebracht bij het servicepunt op Utrecht Centraal ~ Donderdag stond er een lange dag te wachten. Op naar school ~ Muziekje luisteren in de trein ~ In mijn tussenuur even snel langs de Hello Kitty winkel en ook hier een leuke deal kunnen sluiten ~ Van 4 tot half 7 hadden we vrij en we gingen even wat eten bij Ketelbinkie voordat de netwerkborrel begon op de Hogeschool. ~ De hamburger won uiteindelijk van de salade en het was lekker ~ De Erasmusbrug.
De netwerkborrel was om 9 uur afgelopen en helaas miste ik net de trein. Een half uur wachten doe ik bij Starbucks ~ Vrijdagochtend kreeg ik deze schattige foto van de puppy van mijn opa en oma ~ Na school reed ik naar Groot-Ammers (echt de middel of nowhere!) om al het drukwerk op te halen ~ 's avonds de loten nummeren ~ Zaterdagochtend begon ik met een vers glas sinaasappelsap ~ We staan in het Algemeen Dagblad (Rotterdamse editie) ~ Hup de straat op en het evenement promoten ~ Yummie ~ Zondag deed ik een dagje helemaal niets en hing ik rond in mijn Pink pak.
Meneer wil aandacht! ~ Zondagse lunch ~ Dolce wil ook kroelen ~ Mijn vakantie begon en Kenzo wilde al mijn aandacht, spelen ~ 's avonds maakte ik deze simpele, maar lekkere wraps (kip, paprika, komkommer, sla en ketchup). Ideaal voor het tennissen ~ Dinsdag had ik afgesproken met een vriendin in Rotterdam. We gingen snel de Xenos, de Bijenkorf en bij de Hello Kitty langs en daarna gingen we door naar de bios. I give it a year werd de film. Erg slecht, maar wel heel fijn haha ~ Woensdagochtend vertrok ik samen met een vriendin naar de Ikea ~ Ik kwam terug met een schoenenrek. Zo is ten minste een gedeelte netjes opgeruimd! Verder kocht ik ook nog kaarsen, een kussen en een kleedje ~ En daarna door naar de sportschool. Het ritme weer oppakken.
Donderdag was ik om 10.00 uur al in Maassluis. Samen met een meisje gingen we naar P&A Artistics om decoratiespullen uit te zoeken voor het evenement. Leuke dingen hebben we meegenomen ~ Autootje volgeladen ~ Daarna lunchte we samen in Barendrecht en zette zij me weer af bij de trein ~ Ik besloot om nog even naar de film te gaan, Silver Linings Playbook. Slaapverwekkend! ~ 's avonds waren de hondjes weer blij dat ik thuis was en keek ik Wie is de mol? ~ Nieuwe dagcreme ~ Vrijdag ging ik weer lekker sporten! Wat was het fijn en het ging ook zo lekker. Deze week weer drie keer naar de sportschool geweest ~ Foccacia met gesmolten brie, morgen online! ~ En de o zo lekkere risotto. Een van mijn favoriete recepten. En toen was de vakantie al weer voorbij.

14 opmerkingen:

 1. Klinkt als een heerlijk, vol lekker weekje :) Vakantie voorbij... wil er nog even niet aan denken eigenlijk. Het is nu weekend!!!! hihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker veel gedaan dus! Leuk. Leuke foto's ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Drukke weken!! Leuk overzicht! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Drukke week meid!
  Aaahw die hond is zo poeeepie <3
  yummeh al die broodjes. Lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh altijd zo leuk zulke foto overzichtjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel leuke foto's!
  Je hebt zo'n beetje heel Nederland gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk overzichtje... en wat zie ik allemaal lekkere eet foto,s...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een hoop lieve honden!

  Love,

  Rowan

  www.redreidinghood.com

  Ps: Samen met mijn beste vriendin ben ik een renblog begonnen: www.chicksrunningonkicks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, wat veel foto's! Leuke diary, en je lunch ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto diary!! <3

  Mag ik je om een gunst vragen? Ik doe mee aan een fashion battle die ik echt super graag wilt winnen. Zou je AUB op mij willen stemmen? dat zou ik waarderen. Het zijn 5 links, maar op mij blog worden ze allemaal weergegeven. Het is echt maar 5 seconde werk en dan help je een medeblogeer uit de brand :). Daarnaast geeft ik ook 2 kaartjes weg voor het event Webshop Till You Drop.

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.nl/2013/03/bloggers-fashion-battle-need-your-help.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Drukke week gehad, wauw! Veel foto's altijd fijn om te kijken:).

  BeantwoordenVerwijderen