12-03-2013 / Thais paradijs


Wanneer gaan we naar Thailand? Al meerdere keren hebben wij reisboekjes thuis gehad en dat lijk me wel een mooi land. Helaas denk ik dat het ook heel toeristisch is, maar ik wil het zien en er zullen vast nog genoeg rustige plekken te vinden zijn. En zelf ben ik natuurlijk ook gewoon een toerist en de hoogtepunten van Thailand wil ik ook zien. Zo erg zal het ook niet zijn. Nu laat ik weer een over de top mooi hotel. Het Anantara Lawana Resort en Spa is een paradijsje. Ik zie mij zelf al liggen op zo'n bedje of dineren boven de bomen met een fantastisch uitzicht over zee.

16 opmerkingen:

 1. Ik denk dat het ook wel erg toeristisch is, maar dat mag de pret niet drukken! Ik zou zo graag een keer naar Thailand willen, lijkt me een heel mooi land om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ziet er goed uit! Als het wat toeristisch is ga je toch lekker plekjes opzoeken waar de toeristen juist niet zijn;)!? Daar 2 weken alle mooie dingen bekijken en afsluiten in een van de toeristische plaatjes (want daar hebben ze vaak de mooie resorts).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie mezelf daar inderdaad ook al liggen op een bedje of bij het zwembad! Heerlijk! Misschien is het inderdaad wel toeristisch, maar in zo'n paradijs zal dat niet zo heel erg zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende plaatjes! Thailand is denk ik inderdaad prachtig. Zou er ook graag eens naar toe willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, ziet er echt super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, hier zou ik wel een paar nachtjes willen doorbrengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hangt toch ook een beetje van de plek af. Ik zie het als packbackheaven maar ook perfect voor families door alle ressorts enzo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt mij ook wel een toeristische plek, maar het wel een erg mooi land om een keer heen te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het hangt er heel erg vanaf wat je gaat doen en waar je heen gaat, maar het is idd toeristischer geworden, precies wat Wanderlust zegt ;-)

  Wanneer ga je? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt me ook fantastisch! Al plannen voor de zomer? :)

  BeantwoordenVerwijderen