16-03-2013 / Photo Journal

Dan begin ik met de zaterdag van twee weken geleden. Dit was weer een promotiedag in Schiedam! In de parkeergarage was het redelijk druk. Een goed teken ~ Daar gaan we weer ~ Zondag ging ik heerlijk wandelen met de hondjes ~ En in de avond schreef ik nog wat kaartjes voor de vrijwilligers die ons hebben geholpen tijdens het event ~ Wachten op de trein, in de zon, om naar Rotterdam te gaan voor een vergadering ~ Gelijk een pakketje opgehaald op school ~ Heerlijk gesport ~ Prachtige dinsdag ~ Is toch echt genieten?

Na het sporten maakte ik heerlijke wentelteefjes ~ Fijn avondje ~ Het gaat hard met mijn favoriete blush ~ Woensdag, na een lange dag school, ging ik de spullen ophalen bij de Hello Kitty winkel ~ 's avonds hadden we de certificaat uitreiking en daarna gingen wij met zijn allen eten bij Bazar. Het was echt onwijs gezellig en laat geworden ~ Theetje bij Starbucks ~ En toen stond er een super leuk pakketje voor mij klaar ~ Nog even kroelen met Kenzo ~ De roos, maar even snel in een cola glas gezet.

Het certificaat is binnen samen met een lief kaartje ~ Oepsie, alweer een volle kaart ~ Maar wel een gratis drankje in de trein en de Ipad ~ 's nachts kon ik niet slapen en was ik vakantiefoto's aan het kijken. Ik wil zon, nu! ~ Vrijdag lekker lunchen bij de Bijenkorf ~ Eindelijk een afspraak gemaakt bij de kapper ~ Altijd verlaat ik Toni & Guy gelukkig ~ 's avonds deed ik nog de laatste dingen voor het event ~ Zaterdag gebeurde het dan.


Zondag t/m dinsdag waren rustige dagen en was ik gewoon thuis.  Tijd om wat te doen aan de verwaarloosde schoolvakken en de administratie van het event ~ Lekker sporten ~ Woensdag was Francis jarig en dat vieren wij met gebak! ~ Mijn nieuwe schoentjes  ~ Na 4 weken is hij terug, mijn Macbook! ~ Donderdag gingen we de verjaardag van Francis echt goed vieren. Lunchen/dineren bij Bazar en daarna nog een manicure. Het was weer een top avondje ~ De trein hadden we net gemist en daarom dronken we maar een thee bij Starbucks ~ Vrijdag had ik echt geen energie. Het was een korte nacht en een lange dag op school. 's avonds heb ik lekker voor de haard gezeten ~ Kenzo is een klein beetje verwend, knuffelbeer.

17 opmerkingen:

  1. Leuk zeggg :) Mag ik vragen wat voor stempelkaart dat is? hihi. Altijd leuk die kaarten <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is een stempelkaart van de Starbucks! Bij elk drankje krijg je een stempel en bij een volle kaart een gratis drankje:)

      Verwijderen
  2. Leuk om te zien! :) En wentelteefjes zijn zo lekker, snel een keertje zelf maken! En welke blush is je favoriete?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk overzicht! En wat fijn dat je je macbook weer terug hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super leuke foto's! En oeh je Macbook. Ik wil er ook zo graag één.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk zo'n fotojournal! Die stempelkaart bij de starbuck heb ik ook ontdekt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je New Balance schoenen zijn tof! :) Ik zit zelf al een hele tijd te twijfelen of ik ze ook zou kopen of niet, zag laatst hele toffe grijze met gele accenten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om te zien! Je hebt echt een mooie hond trouwens! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke foto's!! Ach, Kenzo lijkt me echt een kroelbeer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke foto's! En een leuk blogje ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijne diary om doorheen te bladeren:)! Een stempelkaart van de Starbucks moeten we hier ook hebben... nog nooit van gehoord, stom he! Dat open haard vuurtje is nog meer dan welkom... wat een @#$%^%^ weer was het afgelopen week!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je moet er echt om vragen, want bij de Starbucks zeggen ze het niet! Stempels moet je ook altijd om vragen. Best slecht!

      Verwijderen
  11. Leuke diary! Het was ook echt weer voor de openhaard! Xo

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuk overzichtje weer! Fijn dat je je macbook weer terug hebt :)

    BeantwoordenVerwijderen