11-03-2013 / New Balance M576FW


Mijn nieuwe schoentjes vanuit Engeland! Sinds mijn eerste paar New Balance ben ik constant aan het kijken voor een tweede paar. Zwart, bordeaux rood, groen, grijs of donkerblauw? Allemaal leuke en ik zag genoeg mooie schoenen. Nee, ik had mijn zinnen gezet op beige. Dat was lastiger dan ik dacht! In Hamburg kwam ik al een mooi paar tegen, maar die hadden ze in de winkel niet meer in mijn maat. De enige schoen die ik in beige zag vond ik niet mooi, dat model heeft zo'n 'gaas' bij de neus en met zilver. Gewoon blijven zoeken en ik kwam dit paar tegen op endclothing.co.uk. Normaal ben ik helemaal niet van het online bestellen en zeker niet vanuit het buitenland. Maar deze kon ik echt niet laten. Nergens anders kon ik deze schoenen vinden, uitverkocht of niet in mijn maat. En op endclothing.co.uk was het het laatste paar in mijn maat. Zo bestelde ik de schoenen zondagavond laat en woensdagochtend kwam de postbode de schoenen al afleveren. Echt een super service en ik zou zo weer bestellen bij endclothing. Ik ben dolgelukkig met mijn nieuwe New Balance. De kleur is prachtig, het model is perfect en de schoenen zitten heerlijk.

18 opmerkingen:

  1. oh jaa deze zijn super leuk! ik wil ook nog een paar sportschoenen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn erg leuk! Ik zie ze steeds vaker langskomen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi zijn ze! Lopen die nou echt lekkerder dan andere sneakers? En wat een snelle service, dat is altijd wel een fijne bijkomstigheid als je voor het eerst ergens online hebt gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb eigenlijk geen andere sneakers haha maar ze lopen wel echt heerlijk! Als je ze een keertje aanpast merk je het al :)

      Verwijderen
  4. Erg leuk! Ik ben zelf ook aan het kijken naar New Balance schoenen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Reacties
    1. De rode zijn ook echt leuk! Denk dat ze ook super leuk staan met spijker haha

      Verwijderen
  6. Leuk, ik heb ze in het oranje gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die ken ik volgens mij niet, maar oranje is ook een leuk kleurtje voor de zomer :)

      Verwijderen
  7. Nice meid.. dit is ook wel de kleur die ik heeel mooi vind. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nice shoes! Mooi dat je er zo blij mee bent:)!

    BeantwoordenVerwijderen