21-02-2013 / shoplog Londen

Vandaag toch maar het shoplogje, want ik heb nog geen tijd gehad om een andere post te schrijven en deze stond al klaar voor volgende week. Een beetje veel Londen achter elkaar nu.

In Londen hebben we natuurlijk ook geshopt! Ik was heel erg benieuwd naar de Primark in Londen, maar ook naar Forever 21 en Topshop. In Nederland kan ik niet slagen bij de Primark, maar in Londen dus ook niet. Het was wel heel erg ruim, opgeruimd en rustig dus daar lag het niet aan. Ik zag het gewoon niet. Wel had ik een prachtig jasje en een vest gepast, maar helaas ook hier was het tekort. De Topshop was wel echt heel leuk. Wat een winkel is dat! Er zit daar echt van alles: restaurant, hair extensions kan je laten zetten, beauty salon, cupcakes en yohurt ijs. Het was er wel super druk, maar bij de sieraden wist ik niet waar ik moest kijken. Zo veel leuke dingen, niet normaal! Benieuwd naar wat ik gekocht heb?

Victoria Secret


Victoria Secret stond ook op mijn shopping list. Ik wilde een vest of trui kopen van Pink. In mijn Pink pak, die ik gekocht heb in New York, woon ik bijna. Het zit zo lekker comfortabel, warm en onwijs zacht. Ik ben echt verslaafd en mijn Juicy Couture pakken komen bijna de kast niet meer uit. Het paarse vest is precies hetzelfde als mijn andere vest, love it. Uiteindelijk besloot ik om ook nog maar een extra broek te kopen. Wanneer kom ik nou weer bij Victoria Secret? Meenemen dus! Verder heb ik mij weten in te houden, want oh wat hebben ze veel leuke dingen. Zeker even bij Pink kijken als je de kans krijgt. Bij deze aankoop kreeg ik nog wat lekkers.

Topshop


 Topshop dus! De sieraden waren daar echt te gek. Wat een keus uit fantatische dingen. Er was wel heel veel goud en ik draag eigenlijk alleen maar zilver. Ik heb nog even staan twijfelen om wat 'gouden' sieraden te kopen, maar uiteindelijk toch niet gedaan. 99% kans dat ik het niet ga dragen. Dus focus op zilver. Uiteindelijk heb ik voor deze sieraden gekozen. Een heel, mooi subtiel kettinkje van Orelia. Dit was toch wel mijn favoriete merk, maar ook veel goud. Ik had mijn handen vol, maar uiteindelijk heb ik besloten om alleen dit kettinkje mee te nemen. De armbanden zijn van Freedom. Allemaal erg leuk voor de lente/zomer! Na een uur rondgelopen te hebben tussen de sieraden ging ik maar afrekenen en kochten we nog een lekker ijsje om af te koelen haha.

Starbucks
Bij de Starbucks waren wij weer vaste klant (jammer dat ze daar geen stempels hebben haha). Natuurlijk nam ik ook weer een beker mee. Ik wil ovreal een beker meenemen, lekker verzamelen. Beetje dom dat ik dit nu pas bedacht heb en zo staat de teller nu op twee: New York en Londen. Goed excuus om andere steden en landen weer opnieuw te bezoeken!

Pull and bear


In de photo Journal van afgelopen zondag kon je al zien dat ik het jasje aanhad. Ik heb nog even getwijfeld of ik hem zal meenemen of in Nederland zou kijken. Maar ik vond het toch wel een erg leuk jasje en besloot het gewoon mee te nemen. Je weet maar nooit, straks loop je het mis. Woensdag had ik het gelijk aangedaan, voor de presentaties in de avond. Geweldige aankoop. Hier zal ik veel plezier van hebben!

 Mango
Dit vestje scoorde ik nog in de sale. Niet heel spannend, maar wel een mooi grijs vest en is gemaakt van een hele fijne, zachte stof. En toch net wat anders met de glitters op de zakjes. Zulke vestjes zijn altijd handig.

Supermarkt
Tot slot nam ik deze maatlepels mee voor in de keuken! Zijn ze niet leuk?

18 opmerkingen:

  1. Super leuk gewinkeld dus!!! Leuk meis. Die maatlepels zijn inderdaad erg leuk hihih, en handig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke items zeg!! Ik wilde ook starbucks mokken gaan sparen maar dan mis ik er nu wel heel veel!! Toch maar een andere verzameling starten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Vooral de Topshop en Pull&Bear items!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke items! Vooral die maatlepeltjes ook hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind victoria secret zo'n fijn merk! Ik baal echt dat het hier in Nederland niet is.. :(

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke items allemaal; heerlijk he die broeken en vesten van Pink!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een leuke dingen heb je geshopt! jammer dat je niet kan slagen bij primark, ik vind die in londen echt geweldig! Ik vind je jasje super mooi en je armbandjes van topshop ook:)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke dingen heb je gekocht. Vind vooral je Topshop aankopen super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je hebt leuke dingen gekocht! Vind vooral dat setje armbandjes en die starbucks mok erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hi Marlyssa, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award http://www.missthing.nl/de-liebster-award/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat doe je me aan!! Ik wil ook shoppen en ik wil ook naar de Topshop!! Gelukkig zit ik morgen weer in Londen met m'n zieke kopf :) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat jasje is prachtig! Ook het armbandje vind ik erg mooi. Goed geshopt, maar dat is in Londen eerder makkelijk als moeilijk ofcourse;).

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke dingen heb je gekocht. Nu heb ik weer zin om naar Londen te gaan! Zo'n leuke stad.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Super jaloers op al je leuke aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Tof dat je in Londen geweest bent :)
    Liefs,
    Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Eyecandy! Ik vind echt alle spulletjes leuk die je geshopt hebt!

    BeantwoordenVerwijderen