17-02-2013 / Photo Journal + Winnaar

Geen sunday food, maar mijn photo journal die normaal op zaterdag online komt. Vinden jullie de photo journals nog wel leuk? Of is het te veel? Nu wel weer wat foto's die ik de afgelopen twee weken heb gemaakt.


Zondag was hoe een zondag hoort te zijn. Ik speelde met verschillende apps en testte van alles uit ~ Dit is met de app MarbleCam gemaakt, New York City! ~ Keek ik ook mijn laatste twee afleveringen van Brothers and Sisters ~ 's maandags stond ik weer op de tennisbaan en de ochtend/middag was ik op school om Nederlands 'te geven'. Bijna al mijn coachees hebben hun tentamens gehaald! ~ Dinsdag ging ik Utrecht in met mijn broer en moeder. Mijn broer had een smoking nodig. Deze prachtige ring zag ik bij Swarovski ~ Lekker broodje met brie lunchen ~ Woensdag was ik thuis en had ik zin in tosti's na het sporten ~ 's avonds maakte ik een simpele maaltijd ~ De glamour en thee in de trein.Nadat ik klaar was op school, ik had twee gesprekken, had ik afgesproken met een vriendin. Ik was wat eerder klaar dus dronk ik nog even een thee in de stad ~ In de bios waren onze magen echt enorm aan het knorren! Na de film (lincoln) vlogen we de KFC in ~ Vrijdagochtend stond ook ik in de wachtrij. Kaartjes zijn binnen ~ Ik moest snel naar Rotterdan, want door Beyonce was ik wel een beetje laat. Gelukkig had ik alleen afgesproken met mijn begeleidster en nog een medestudent van project, lekker relaxt. Op centraal was het wel druk naar huis ~ Verleiding kon ik niet weerstaan! Nu weer even gezond gaan eten ~ Staan in de trein ~ Ferdi kwam ook naar huis voor Carnaval. Dolce was blij ~ Mini's voor Londen ingeslagen ~ Maakte ik croque madame muffins: recept.Zaterdagavond aten we biefstuk met salade ~ Was ik nog even creatief aan de slag gegaan voor het evenement. Terwijl heel Nederland aan het carnavallen was ~ Klein voorproefje ~ Koffertje pakken ~ Zondagochtend stond ik klaar om te vertrekken naar Londen! ~ Bye bye ~ Eerste avond in Londen, geweldig ~ Weer eens aan het twijfelen in het pashokje. Gelukkig was Marita erbij! ~ En woensdagochtend ging de wekker om 3.00 uur en waren we om 9.00 uur weer in Nederland. Londen was echt onwijs leuk, maar veelste kort haha. Komt nog een uitgebreid verslagje online.


Woensdag moest ik gelijk door naar Rotterdam, want ik had college en er waren in de ochtend helaas extra uren bij gekomen. ~ Maaltijdsalade gehaald bij de AH, echt lekker ~ En die avond heb ik heel de avond presentaties gegeven tot 22.00 uur! Ik was totaal gesloopt en ben thuis gelijk mijn bed ingedoken ~ De volgende ochtend zat ik al vroeg op school om het gesprek met de opdrachtgever nog even voor te bereiden ~ Vriendinnetje had lekkere cupcakes meegenomen ~ En ik kreeg nog een super lief kaartje ~ Helaas, die dag eindigde wat minder leuk ~ Rooibos/vanille thee met honing -heart eyes- ~ Vrijdagavond knuffelen met Kenzo.

Jawel, ik mag een tas weggeven van Season Bags en hier zijn leuke reacties opgekomen! Ik kon gewoon echt niet kiezen en heb mijn vijf favoriete reacties in een online machine gegooid. Sorry meiden, helaas kan er maar een iemand winnen. De gelukkige winnaar krijgt vandaag van mij een mail en dat is Wendy geworden! Gefeliciteerd en ik ben heel benieuwd welke tas het gaat worden.  

13 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Wendy! En wat een leuke foto's verder! Vooral die donut in het midden, Yumm!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Ik wil ook weer naar Londen! Hopelijk in april. Gefeliciteerd Wendy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's, jaloers op je Beyonce kaartjes! ;-) en gefeliciteerd Wendy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's!
  al dat eten, yum!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit altijd nog leuk om te zien al die foto,s van wat je hebt beleefd. Die ring is wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van photojournals! Ik krijg erg veel trek van die roze donut ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd Wendy!! :) Leuk foto verslag meid. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wendy, gefeliciteerd met je leuke tas! Hij komt zo snel mogelijk naar je toe.

  Graziemille,
  Manon

  Season Bags

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke foto's! Je ring is echt heel erg mooi en die donut ziet er heel erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leukj overzicht! Gefeliciteerd Wendy!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd! Ik vind je foto journals altijd geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen