02-02-2013 / Photo Journal

Zijn jullie nieuwsgierig naar mijn afgelopen twee weken? Nou die waren niet zo heel spannend hoor! Afgelopen weken had ik tentamens en een aantal deadlines voor flinke projecten. Natuurlijk draait de organisatie van het evenement nog steeds door. Het gaat nu best goed en hebben echt al heel veel kunnen regelen, maar het is toch lekker als het evenement voorbij is, want dat neemt echt bizar veel tijd in beslag. Maar dat was wel weer genoeg geklets. Het is tijd voor wat foto's:
Zaterdagmiddag had ik met een vriendin afgesproken. Altijd heerlijk om even samen af te spreken, wat te drinken en een rondje langs de winkels te maken ~ Daarna ging ik gelijk door naar Amersfoort. Samen met mijn ouders en broer ging ik naar de The Hobbit. Ik vond het een gave film. Deze week zag ik ook nog Pitch Perfect, aanrader ~ Er zit een schaapje in mijn thee ~ Goedemorgen Dolce ~ Begon de zondagochtend met een tijdschrift ~ En er lag een flinke to do list op mij te wachten ~ Sapje! ~ Wandelen met de hondjes door de sneeuw ~ Mijn kleine sneeuwmonster.
Zondagavond aten we een heerlijke quiche met soep ~ Maandagavond moest ik wachtte op de trein, schiet maar op, het is koud! ~ te leuke dingen bij Stylight ~ Energiesnack voordat de laatste coachingstraining begon ~ Woensdag was het een dagje studeren voor de tentamens, maar dat ging niet zoals gehoopt ~ Altijd jammer, een half uur later beginnen ~ Aan het einde van de dag (een lange projectdag!) ging ik samen met een meisje langs bij het Vlaamsch Broodhuys met een vraagje voor ons project. Een lekker gebakje konden we niet weerstaan ~ Onderweg naar huis nog even snel Utrecht in om mijn broek bij Supertrash op te halen ~ Ik was weer goed ingepakt tegen de kou.
Kenzo hielp mij 's avonds laat nog even met mijn Short Report ~ Vrijdagochtend nog wat laatste dingetjes maken in de trein met de zon ~ Studievoer ~ Studeren ~ Pauze houden met bloggen ~ Zateragavond at ik een pannenkoek met een aflevering van Brothers and Sisters. Ik heb nog maar een paar afleveringen en dan is de serie afgelopen. One Tree Hill staat al klaar! ~ Maandagochtend nog de laatste dingen doornemen voor het tentamen ~ Op naar Rotterdam voor het tentamen marketing, maar ik had eerst nog een gesprek voor buitenlandse stage ~ In de trein.
Na het tentamen dineren bij Happy Italy. Conclusie: Wij eten echt te vaak met zijn drie├źn buiten de deur en met name Italiaans ~ 's avonds geen aansluiting, dan maar wachten bij de Starbucks daar is het tenminste warm ~ Droomvakantie van vriendinnetje. Mag ik mee? ~ Woensdagochtend was het tijd voor Antwerpen ~ Super gezellige dag gehad ~ En de macarons gingen mee naar huis ~ Helaas werkte de NS niet optimaal en zat ik 40 minuten vast in een trein zonder lichten en de deuren konden niet meer open. Toen de deuren eindelijk open konden ben ik er gelijk uitgesprongen. Niet heel erg fijn rond 23.00 uur 's avonds. Gelukkig kwam mijn moeder mij ophalen bij het station vlak bij ons stadje ~ Deze boeken had ik besteld met mijn cadeaukaart die ik van de Hogeschool Rotterdam had gehad voor kerst. Italiaanse keuken! leuk pakketje om bij thuis te komen na een dagje 'shoppen' ~ Donderdagavond aten we lekker simpel. Heerlijk een gebakken eitje na het sporten. ~ Vrijdag lunchte ik bij Dudok met een broodje brie, zo lekker ~ Dolce vindt het maar niets al die regen ~ Foto challenge staat op mijn telefoon! Foto's maken dus. 

14 opmerkingen:

 1. Fijne weekjes! Ondanks dat stomme gedoe met de NS dan;). Dat is zeg maar gewoon normaal geworden.. sta er nooit meer van te kijken. Leuke boeken heb je gekocht van de boekenbon (lekkere;)). En ach, dan ga je soms iets te vaak uit eten.. we leven maar 1x!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne foto's weer!! Die macarons zien er echt super lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alles ziet er zo leuk uit!
  Aaaahw die hondjes <3
  wauw, dat vakantieplekje ziet er erg aantrekkelijk uit... zucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker varieren weekje. En NS is idd kut, las idd af en toe iets van je op twitter. Dan ben ik wel blij dat alles zo dicht bij mijn huis is dat ik het kan fietsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk weekjee :) Ik wil ook mee op die droomvakantie hoor. Lieverd ga het meteen even zeggen, maar vind je lettertype echt te klein. Moet met mijn ogen knijpen om het te lezen. hihi. Ligt vast aan mijn ogen, maar misschien hebben er meer mensen last van? Liefss :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je helemaal gelijk in! Volgende keer kan ik de tekst beter gewoon typen en niet als bijschrift dan! Thanks

   Verwijderen
 6. Wat een leuke foto's weer in je overzichtje. :) Hihihi, leuk sneeuwmonster trouwens. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Al dat eten ziet er heerlijk uit, vooral die lunch bij Dudok en dat taartje! Droomvakantie, count me in ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk overzichtje weer! Die trui is inderdaad super tof :)

  BeantwoordenVerwijderen