27-02-2013 / Lovely Leather








Probleem nummer 2: een PDF bestand omzetten in JPEG! Een printscreen maken is ondertussen gelukt, thanks. Helaas moet je dit dan weer openen met paint. Ik vind paint echt een drama programma. Volgens mij moet je ook, een PDF bestand omzetten naar JPEG, in paint. Nou mijn collage krijgen jullie niet te zien, want ik word er zenuwachtig van haha. Beetje balen is het wel. Een aantal van mijn favoriete leren jasjes heb ik dan maar groot afgebeeld.

Mijn dikke winterjas ben ik echt helemaal zat. Het liefste breng ik hem nu naar de stomerij en berg ik hem schoon op in de kast. Gelukkig is mijn winterjas wel perfect en krijg ik het er echt niet koud mee en zo heel erg lang zal het niet meer duren toch? Mijn leren jasjes hangen allemaal klaar om aan te trekken. Ik kan echt niet wachten tot ik deze weer kan dragen. Hier verheug ik mij het meeste op (tops, korte broeken etc ook fijn hoor). Vooral mijn groen/grijze jasje wil ik weer met veel plezier dragen en leuke combinaties mee maken.

Ik betrapte mij zelf erop dat ik op het internet aan het kijken was naar leren jasjes. Why? Ik heb er al vier. Nou moet ik zeggen dat mijn bruine jasjes (mijn 1e leren jasje) behoorlijk op is, maar die heb ik dan ook dag en nacht gedragen. Naast deze twee (groen/grijze en bruine) heb ik dan nog een rode en mijn favoriet: het zwarte jasje uit Bali. Het liefste zou ik op Bali weer een jasje op maat laten maken, want ik ben verliefd op dat jasje. Het is zo soepel en zacht. Dat heb ik in Nederland nog niet gevonden, maar Goosecraft heeft ook erg mooie modellen. Een lichte kleur zou ik er nog wel bij willen voor de zomer. De eerste vind ik echt super tof! De laatste is wel weer zwart, maar wel met zo'n leuk printje in de kraag. Onwijs leuk toch? Laat het mooie weer maar komen!

Hebben jullie ook een item dat je heel graag wil dragen met de lente opkomst?

15 opmerkingen:

  1. Prachtige jasjes! <3
    Ik wil graag mijn mintgroene leren jasje weer dragen in de lente :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi! Ik ben echt gek op de jasjes van goosecraft! Waarschijnlijk zal ik er dit jaar eindelijk eentje aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeh super leuk! Weet je al wat voor kleur of model? Zijn zoveel leuke jasjes

      Verwijderen
  3. Ik vind die groene helemaal leuk!! (En je kan nooit genoeg leren jasjes hebben!)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuke jasjes! Kom maar op met die lente :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahaha ik werk altijd zo met de computer. Helaas geen Apple. Dus veel makkelijk?? Je maakt direct een foto ofzo? :)

    Vind dat derde jasje echt mega toff!! <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja werkt zoveel makkelijker! Je maakt een printscreen (kan je ook nog seleceteren van wat je een printscreen wil) en je hebt de afbeelding haha.

      Dat derde jasje is gaaf he!

      Verwijderen
  6. Ben dol op leren jasjes, ik vind vooral dat lichte exemplaar in je lijst erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie! Ik heb ook best veel jasjes in de kast.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Roos is niet mijn ding maar op leer vind ik het precies geweldig!

    http://monicaharmony.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heb ook een leren jasje alleen die is eigenlijk echt te oud en afgedragen! Maar blijf hem graag aanwillen! ook mijn bodywarmer heb ik graag aan en verder gewoon van die colbertjes ipv een dikke jas.. Lijkt me geweldig dat weer te kunnen! (komende week?)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik hou ook van zulke jasjes! Alleen die prijs vaak..

    BeantwoordenVerwijderen