23-08-12 / Lifestyle 'Gusta'


Zijn deze schalen niet super leuk? Rond snuffelen in woon- en keukenwinkels vind ik fijn. Oh, wat hadden ze op Bali mooie meubels en accessoires voor in je huis. Echt waar ik zou daar alles kunnen kopen wat je maar nodig hebt in een huis. Maar ja, ik heb geen eigen huis en hoe breng je al die spullen naar Nederland. Gelukkig hebben we in Nederland ook wel wat leuke woonwinkels. Denk aan de Zara Home en Lifestyle. Maar deze schalen komen bij de Makro vandaan! Hier heb je ook van alles wat als het gaat om accessoires. Altijd leuk om tussen te snuffelen en van de week namen we deze schalen/bordjes mee. De schalen zijn van het merk Gusta. Gusta is een nieuw Nederlands merk wat inspeelt op de smaak van de kopers. Deze schalen hebben in ieder geval mijn smaak, en op de site (beetje onduidelijk) zie ik nog wel meer mooie dingen, zoals leuke kaarsen, cocktailglazen en een karaf. Het is ook geen duur merk, want de grote slaschaal is 7.50 euro, de kleine schaal 5.50 euro, bordje 5.00 euro en de sla lepels 4.00 euro. Kennen jullie dit merk? Vinden jullie het ook leuk om bij woonwinkels te kijken of slaan jullie die toch liever over?

11 opmerkingen:

 1. Die schalen zijn zeker superleuk en dan bij de Makro, amazing! Ik kende het merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het merk kende ik niet, maar ik vind ze heel leuk! Even een kijkje nemen op de website ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het wel eens voorbij zien komen ja. Wist niet dat het te koop was bij de Makro. Hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Zelf hou ik niet zo van woonwinkels, hoewel ik bijvoorbeeld Ikea wel leuk vind om in rond te lopen. En later, als ik alleen ga wonen, lijkt het me wel super om allemaal mooie spulletjes te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne schalen. Ik houd daar wel van! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die vind ik leuk! En zeker voor zulke prijsjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken het merk eigenlijk helemaal niet! Ze hebben wel leuke spulletjes zeg, thanks for sharing:)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldige vondsten voor weinig! Ik ben woonwinkelfanaat, maar dat is o.a. door mijn boekje Enjoy- mooi wonen allang geen geheim meer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rommel slaschaal 2x gebruikt en ligt al in de kliko, buitenkant laat helemaal los

  BeantwoordenVerwijderen