22-08-12 / I am...

Wat weten jullie nu eigenlijk van mij? Volgens mij niet zo heel veel. Vandaar eens een persoonlijk blogje. Ik vind het zelf ook altijd leuk om wat meer te weten over wie er achter een blog zit. Ik heb gemerkt dat de '10 vragen Tag' behoorlijk populair is. Ook niet voor niets, want het is een van de leukere tags. Hieruit pikte ik wat inspiratie en heb ik een lijstje gemaakt met dingen die jullie nog niet van mij weten.


Zomaar een lijstje over mij:
 • De jongste van het gezin, dat ben ik.
 • Ik studeer in Rotterdam en dat betekent dat ik dagelijks bijna 4 uur onderweg ben naar de Hogeschool. De tijd gaat altijd best snel. Alleen rond 18.00 uur is het verschrikkelijk, niet alleen de spits, maar al die mensen die gaan eten in de trein (shoarma, McDonalds, pasta, noedels). Wat een stank.
 • Na mijn studie wil ik een master volgen op de Universiteit. Dit gaat waarschijnlijk gebeuren in Amsterdam. Ik heb getwijfeld om nu al naar de Universiteit over te stappen (propedeuse behaald), maar ik ben toch op de Hogeschool gebleven voor de projecten, stage, praktijkervaring en ik heb het heel erg naar mijn zin.
 • Een feestbeest? Nee, dat ben ik absoluut niet.
 • Ik hou van koken en bakken. Ondertussen heb ik ongeveer 20 bakboeken binnen een paar jaar verzameld. Zoet is toch te lekker.
 • Voor Marlyssa had ik een blog dat alleen maar over eten ging. Maar ik wilde meer dan alleen maar bloggen over eten, want ik heb nog veel meer interesses. Natuurlijk blijf ik recepten testen en post ik zo af en toe wat 'food' op Marlyssa.
 • De Italiaanse keuken is toch wel mijn nummer 1.
 • Thee is mijn favoriete drankje. En dan vooral groene oplosthee van Zonnatura of de vanille/rooibos thee van Starbucks.
 • Het afgelopen jaar was ik samen met nog drie meiden vaste klant bij Vapiano Rotterdam. En het eten vind ik er niet eens echt lekker.
 • In de zomer eet ik non-stop fruit, en in de winter eet ik niets meer.
 • Insecten haat ik!! Vogels trouwens ook.
 • Maar andere dieren vind ik fantastisch:) Vroeger wilde ik ook dierenarts worden haha
 • De zomer is echt mijn seizoen. Ik hou van de zon, terrasjes, ijsjes, relaxen en iedereen is een stuk vrolijker. 
 • Ik heb bijna 10 jaar gevolleybald, maar aan het einde van het seizoen (voor de zomerstop) ben ik gestopt (met buikpijn). Normaal leef ik de zomervakantie toe naar het nieuwe seizoen, maar dit jaar niet.
 • Op dansles heb ik ook nog even gezeten toen ik een jaartje of 9 was. En ik was een ramp...
 • Nu fitness en tennis ik. Voor tennis ben ik nog wel op zoek naar een maatje, want alleen lessen is echt niet leuk. 
 • Ik hou van de Zara. Wie niet? Helaas, de broeken en jasjes pas ik nooit, omdat ik lang (1,83 meter) ben. Soms is het heel frustrerend. Zara heeft zoveel leuke broeken voor weinig geld.
 • Broeken koop ik eigenlijk altijd van Levi's en Supertrash.
 • Ik vind het fijn om soms alleen te shoppen. Mij kan je ook gerust alleen in de bioscoop vinden. 
 • Verder? Ik weet het even niet meer. 
 • Een vervolg? Wie weet...

21 opmerkingen:

 1. Leuk beschreven meid:) .. Jammer dat je de kleding van Zara vaak moet laten schieten. Balen. Maar heerlijke lange benen zijn ook erg fijn. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik ga ook wel eens alleen naar de bioscoop! Heerlijk, even niemand om je heen en genieten. Leuke post.. Nu weet ik net even wat meer. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke post! Nieuwsgierig als ik ben vind ik dit een van de leukste posts zelfs;)! Alleen naar de bios kan best hoor, heerlijk. Alleen shoppen? The best! Alle tijd voor jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier nog een fan van de Italiaanse keuken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik pas ook heel vaak niet de kleding van de Zara. Zo jammer is dat, want ze hebben er echt leuke kleding

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post! Frustrerend dat je niets aankan bij de Zara. En dat van de ervaring, stage en projecten is een goeie hoor. Dat krijg je nooit bij de Uni, dus een goede toevoeging aan je cv!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat dacht ik ook! Ben ook blij dat ik niet voor de Uni gekozen hebt. Het lijkt mij juist leuk om stage te lopen

   Verwijderen
 7. Wat leuk om dit te lezen! Ik herken mezelf wel in veel dingen. Zo ga ik ook graag alleen shoppen, ik ben ook absoluut geen feestbeest, ik leef helemaal op in de zomer (ik haat kou!), ik zou elke dag Italiaans kunnen eten en ik zoek ook nog een tennismaatje. Jammer dat je zo ver woont, anders was dat probleem opgelost haha ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas kunnen we het tennis probleem niet oplossen haha! Grappig dat je jezelf herkent in veel dingen.

   Verwijderen
 8. Leuk om te lezen! Ik wist ook helemaal niet dat je hiervoor ook een weblog had. Zo kom je nog eens dingen te weten, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toffe post! En wat leuk om te lezen allemaal :) Helemaal gelijk van de hogeschool en daarna een master: heb ik ook gedaan. En wat leuk van die kookboeken, die zou ik nog wel een keertje voorbij willen zien komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal het onthouden! Misschien kan ik wel wat leuks doen met de kookboeken;)

   Verwijderen
 10. Met sommige dingen kan ik je de hand schudden! toffe post btw. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te lezen en iets meer te weten te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk artikel! Het is inderdaad altijd erg leuk om een beetje te weten wie er achter een blog zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En je vindt Montmartre mooi! :). Dit was leuk om te lezen, ook al was dit de eerste keer op je blog. Ik denk dat ik ook maar zo iets ga posten, want ik post wel persoonlijke dingen, maar nooit iets wat echt over mij gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen dat je het leuk vind om te lezen en dat je er 'inspiratie' uithaalt. Montmartre kan ik mooi in het tweede deel terug laten komen haha

   Verwijderen
 14. Leuke artikel! Ik vind het persoonlijke altijd leuk om te lezen. Zelf durf ik dat nog niet. En ik vind het ook knap dat je dat je dat gewoon doet!
  Kookboeken zijn verslavend!

  BeantwoordenVerwijderen