12-08-12 / Kombu green


Deze Kombu Green is de kleur van mijn nieuwe All Star. Ik ging kijken voor zandkleurige, maar die zag ik niet. En deze groene kleur vond ik net zo leuk of zelfs leuker. Het is een kleur die ik nog niet in Nederland heb gezien, maar ze zullen vast wel te koop zijn in Nederland of ze komen nog. Ik heb ze gekocht in Singapore waar ze een stuk goedkoper zijn! Dit is ondertussen mijn vierde paar (wit, blauw, zwart en nu kombu green). In een jaar tijd heb ik deze allemaal gekocht. Het zit gewoon erg lekker en ze zijn makkelijk te combineren. Hebben jullie ook All Star?

13 opmerkingen:

 1. Ik heb ook All stars, maar ik draag ze eigenlijk nooit. Ik kan de kleur niet zo goed zien op de foto´s, is het een soort legergroen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke kleur!! Ik ben een groot fan van all-stars maar vind ze wel behoorlijk aan de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, 75 euro voor een sportschoentje! Het is best veel geld voor een All Star. Ik heb ook expres gewacht met het kopen van een nieuw paar totdat ik in Singapore was. Hier waren ze 40 euro en vorig jaar heb ik een paar gekocht in Kuala Lumpur voor 28 euro!

   Verwijderen
 3. Deze zijn zo vet he.. ik heb ze in het lichtgrijs :) liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa all stars rock! Mooie kleur dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur! Wil zelf nog een zwarte versie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleur hebben deze All star schoenen! Zelf heb ik geen schoenen van het merk All star, maar heb wel schoenen die erop lijken. Ook die heb ik al in veel verschillende kleuren gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur! Ik heb zelf geen All Stars, maar wil er wel heel graag hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi zeg, ik heb standaard wit en zwarte.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja mooie kleur! Past goed bij alles, fijn!

  BeantwoordenVerwijderen