28-08-12 / Grey's and AddisonVorige zomer ben ik verslaafd geraakt aan Grey's Anatomy. De ene aflevering na de andere aflevering (met McDreamy en McSteamy) kan ik kijken. 1 aflevering kijken en dan iets anders gaan doen, dat gaat gewoon niet. Ik ben te nieuwsgierig naar het vervolg. En dan gaat het maar door.. Wat ben ik van deze serie gaan houden. Sex and the City en Desperate Housewives zijn ook leuk, maar Grey's Anatomy wint het hier wel van denk ik. Er lopen fantastische personages rond, ze bedenken de vreemdste (en smerigste) verhalen en je wordt meegesleept door het verhaal. Hoe vaak ik al niet heb zitten huilen? Het is eigenlijk te erg. Ik heb het nog steeds over een serie, ja. Maar een lachbui heb ik gelukkig ook tijdens het kijken. En dan vooral om Cristana Yang. 27 september begint het volgende seizoen weer in Amerika. Oleee, eindelijk een vervolg op dat verschrikkelijke einde van seizoen 8. Ik hoef me gelukkig niet te vervelen tot die tijd. Private Practice is namelijk mijn nieuwe verslaving. Het draait hier om een privé-kliniek in Los Angeles. Addison verlaat Seatle Grace (ziekenhuis van Grey's Anatomy) en zij gaat werken in deze privé-kliniek. Deze serie is dus eigenlijk ontstaan uit Grey's Anatomy, maar het is wel een hele andere serie. Er zit een groot verschil tussen een ziekenhuis en privé-kliniek en dat is duidelijk te zien. Ook heeft het een totaal ander verhaal en zie je niet van die smerige verwondingen. Ik heb net de eerste afleveringen van seizoen 2 gezien dus ik kan nog even vooruit. Het is echt een leuke serie, een aanrader dus. Hebben jullie nog tips van series die ik moet zien?

13 opmerkingen:

 1. Jaaaa! Grey's Anatomy is echt mijn favo serie! Heerlijk met mn beste vriendinnetje op de bank, popcorn, wijntje en aflevering na aflevering kijken :D Private Practice is ook wel leuk, maar vind sommige seizoenen wat minder sterk..alhoewel het afgelopen seizoen met alles rondom Cooper wel weer echt top was haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaah! I love Grey's Anatomy! Ik kijk standaard elke maandag standaard met mijn moeder naar Net 5! Super series!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa leuk! Ik vind Heart of Dixie en Pan AM ook leuk (alleen stopte Pan AM er na 1 seizoen al mee helaas). Vind Greys wel leuker dan Private Practice, maar ze zijn allebei verslavend haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beide series ken ik niet! Het weekend eens even opzoeken. Nieuwe series leren kennen is altijd leuk:) Bedankt

   Verwijderen
 4. Ergens in het 2e of 3e seizoen ben ik gestopt met Greys, misschien pak ik het ooit op... maar ik had er gewoon geen zin meer in! Series die je echt moet kijken zijn Girls en Revenge!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat ken ik eigenlijk weinig series, want deze twee ken ik ook al niet. Ik ga er eens naar kijken, dank je wel!

   Verwijderen
 5. Ik blijf lekker bij Grey's Anatomy!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grey's anatomy is ook echt mijn favoriet! Heb nog niet echt een leuke nieuwe serie kunnen vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou eigenlijk niet zo van ziekenhuisseries, maar Grey's Anatomy maakt me toch wel benieuwd. Verder weet ik niet of je Dexter al gezien hebt, want dat is ook écht een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een hele mooie serie, maar kan er niet naar kijken. Ben doodsbang voor bloed en ziekenhuizen. Helaas:(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dan is dit geen serie voor jou! Soms zit ik ook met me handen voor me ogen en ogen dicht, want het kan echt wel vies zijn soms. Private Practice heeft dit gelukkig allemaal niet;)

   Verwijderen
 9. Zo'n fanpost zou ik kunnen schrijven over Criminal Minds. Dat is dus de aanrader van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Criminal Minds heb ik wel eens over gehoord en gezien volgens mij. Komt ook op het lijstje. Het wordt nog een lang lijstje;)

   Verwijderen