08-10-2013 / New in: Winterstuff


Helaas kon ik niet shoppen tijdens Glamour Day. Ik ontving vele foto's van aankopen en ook social media stond er vol mee. Gelukkig had ik de dag ervoor wel wat kledingitems gekocht en was de verleiding minder groot. Sowieso heb ik de laatste tijd wel weer het een en ander geshopt.

De herfst/wintercollectie is dit jaar helemaal mijn ding! Het komt vooral door de kleuren en de stoffen. Laarzen en jassen vind ik normaal echt een hel, maar zelfs dit seizoen zie ik hier zoveel moois van! Helaas heb ik het nu niet echt nodig, net een nieuwe jas en twee paar laarzen gekocht, maar de verleiding is groot.

Broeken met printjes liet ik altijd aan mij voorbijgaan. Afgelopen week kocht ik twee broeken met print! De bordeaux/bruine jeans van Dr Denim. Wat een super fijn merk! De broeken zitten mij als gegoten en niet duur. De andere broek is van Maison Scotch. De gebreide trui met studs is van Mooia en de heerlijke sjaal is van Zara. Deze sjaal haal ik misschien ook nog wel in een andere kleur. De perfecte sjaal: lekker groot en warm.

Niet te zien, maar wel gekocht is een fluffy vest met een zwart/wit streepje. Kocht ik wat leuke dingetjes voor in huis en twee zonnebrillen die later dit jaar van pas zullen komen, maar daar later meer over.

Wat vinden jullie van de herfst/wintercollecties?

10 opmerkingen:

  1. Die trui is super leuk! Ik ben helaas voor mijn portemonnee fan van veel wintercollecties op het moment. Vind die prints leuk en ook de tops met van die subtiele speciale details zoals deze trui van jou. Veel plezier met je aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Voor de portemonnee is het inderdaad helemaal niet goed..

      Verwijderen
  2. Oh die broek met die glitter vind ik super! Ik vind deze herfst/winter collectie heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die trui is echt heel mooi! Zoiets zoek ik ook nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de mode dit seizoen ook erg leuk, ik heb al zoveel leuke collecties in winkels gezien! Die trui is ook erggg mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hele mooie spulletjes! Die trui is echt heel tof Het ziet er inderdaad allemaal heel fijn uit dit jaar. Maar eerst een baan, dan weer shoppen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. I love dr.denim!!! De rest van je aankopen zijn ook super.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oeh, die trui is leuk!! Lekker warm en toch fashionable, toppertje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind de collecties wel tof zo nu en dan. Lang niet alles, koop ook veel basics en stoer spul. De hakken vind ik heel vet (love suede)

    BeantwoordenVerwijderen