02-10-2013 / Living: Verbouwen

Uit huis gaan zit er voorlopig gewoon nog even niet in. Ik zou graag in de stad wonen, maar dat zal nog even moeten wachten haha. Nu mijn zus verhuisd is krijg ik de hele zolder voor mijzelf. Verbouwen maar! Alleen ik weet niet wat ik wil. Ik wil een kamer als slaapkamer gebruiken en mijn kamer wordt voor kleding, schoenen etc. Ideaal toch? Maar verder, echt geen idee. 

Op het internet vind ik wel inspiratie, alleen meer voor de details. Vier dingen die terug moeten komen: wit, hout, zilver en kleurtinten. Word ik niet veel wijzer van! Ondertussen heb ik wel wat leuke accessoire verzameld die zo mee verhuizen naar de andere kamer. Afgelopen week heb ik nog een leuke vaas/kaarshouder gekocht met glazen steentjes van SIA. Decoratie is niet het probleem, maar een bed? Vloer? De muren? Lastig! 

Vrijdag heb ik een vrije dag en die ga ik eens goed benuttigen om te shoppen voor mijn kamer. Nu eerst nog even wat woonmagazines lezen. Hopelijk kan ik dan snel beginnen met het veranderen van de zolder!  

11 opmerkingen:

 1. Heerlijk, ineens zoveel extra ruimte :) Dat eigen stekkie komt wel, je kunt nu mooi sparen. Ik woon nu 3,5 jaar op kamers en het geld vliegt maandelijks voor bepaalde kostenposten toch de deur uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je zeker gelijk in! Ik geniet er nog maar even van om thuis te wonen

   Verwijderen
 2. Lekker joh! Wat een ruimte ineens. Benieuwd wat je er mee gaat doen. Je eigen plekje inrichten vanaf scratch is zoiets leuks. Have fun :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk die inspiratie zo
  Heel veel plezier met alles inrichten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh leuk zo een verbouwing op komst. Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik houd er echt van om een nieuwe ruimte in te richten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook! Voor jezelf is het alleen 10x moeilijker haha

   Verwijderen
 6. Oh dat is een leuke klus zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn om je eigen plekje te kunnen gaan maken. Je inspiratie ziet er al heel leuk uit. Veel succes en plezier er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben benieuwd wat je gaat doen! Ondanks dat je nog niet op jezelf gaat wonen is lekker klussen en verbouwen op een kamer ook fijn. Kom maar op met de inspiratie, ik ben voor:D!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heel fijn, heb zin om te beginnen! Gelukkig ben je voor, want er komen vast nog meer blogjes online met inspiratie en ideetjes.

   Verwijderen