14-10-2013 / Personal: Het fijne leventje

Vandaag geef ik jullie weer eens een kijkje in mijn leven. Mijn afgelopen maanden zijn zeker niet heel spannend, maar wel druk. Studie, stage, vrienden, sporten en mijn week zit zo vol. In mijn overzicht kunnen geen foto's ontbreken van mijn twee vriendjes. Simba is deze maand al weer vijf maanden uit en zijn tandjes gaan eindelijk wisselen (halleluja, want hij kan heel hard bijten!). Hij is een lieverd en een kroelhondje, maar ook onwijs ondeugend en nieuwsgierig.


Ik loop vijf dagen in de week stage op de redactie van een entertainment en nieuwssite (big.nl) en een dag in de week ga ik naar school. Het kantoor is in het centrum van Amsterdam, maar dit wissel ik af met thuiswerken. De combinatie van redactie en thuiswerken is wel erg fijn, maar alleen de zondag vrij valt soms tegen.

Eten is niet missen! In de keuken ben ik weer lekker aan het experimenteren, maar ook sushi eten met familie is zeker niet verkeerd. Ik verlangde echt al weken naar sushi. Mijn eetgewoontes ben (probeer) ik aardig aan het veranderen, met bijvoorbeeld soep in de ochtend wat volgens mijn acupunctuur erg goed is. Recepten testen en experimenteren in de keuken blijf ik leuk vinden!

Nooit gedacht dat ik hardlopen zo leuk zou vinden. Afgelopen week heb ik het Nike+ Sportwatch gekocht en dat loopt een stuk fijner. Doordeweeks een kort rondje en op zondag een groter rondje. Voor april heb ik mij ingeschreven voor de Marathon van Rotterdam de 10 km. Het volleyballen heb ik ook weer opgepakt. Toevallig kwam ik iemand in de trein tegen en zij vroeg of ik weer terug kwam. Drie keer meegetraind en afgelopen vrijdag weer een wedstrijdje meegedaan. Wat is het fijn om weer op het veld te staan, na een break van een jaar. Fitness blijf ik ook nog lekker doen. Niets is fijner om een dag te beginnen of na een dag achter de laptop gezeten te hebben even te sporten!


Tijd met vrienden, ook al is het soms alleen een kopje thee 's avonds bij iemand thuis. Niet te missen!

Ondertussen ben ik ook begonnen met het verbouwen van de zolder. Het is nu een grote puinhoop geworden, oepsie. De muren heb ik al geverfd, maar het is nu wachten op de vloer. Ik heb een vloerbedekking uitgezocht en als dat hem wordt is het nog wel even wachten voordat het eindelijk gelegd kan worden ivm levertijd. Tot die tijd is het wachten. Accessoires shoppen en meubels uitzoeken kan natuurlijk wel:)

Een fijne week weer allemaal!

6 opmerkingen:

 1. Wat een fijne foto's! En wat is Simba een poepie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk overzichtje! Tof dat je weer bent gaan volleyballen en ben heel benieuwd naar het eindresultaat van de zolder. Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oew, goeie food foto's :) En dat beeldje is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig hondje heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aawh die foto's van Simba zijn zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een drukke weken girl! Netjes hoe je het allemaal doet. Onwijs lieve foto's van jullie kleine uk, echt om op te eten. Goed te horen dat je zoveel sport, good job!

  BeantwoordenVerwijderen