29-06-2013 / Photo Journal

Een kijkje in mijn leven!
 Zaterdags lekker lunchen met Marijke op het terras ~ Met Kenzo naar de Uiterwaarden. Hij kon goed verstoppertje spelen in het hoge gras ~ 's avonds ging de barbecue aan ~ Fijne scrub ~ Chocolaatje ~ Watermeloen nadat ik mijn zus had aangemoedigd tijdens de Ladies Run!


De bank werd geleverd voor mijn zus en haar vriend. Dat ging niet zo makkelijk en uiteindelijk is het gelukt met de verhuislift ~ Nieuwe agenda gekocht in Amsterdam. Dagje shoppen met een vriendin ~ Gelijk maar wat leuke dingen invullen, want de reispapieren van Santorini zijn binnen ~ Cocktails na keihard werken aan een project ~ Burrito bij de Mexicaan ~ 's avonds toch nog de energie gevonden om te hardlopen. 

Suikerbrood, een klein stukje na het sporten ~ Vrijdagavond was het lastig om naar huis te komen ~ De tuin wordt verbouwd. Ondertussen ligt het terras erin ~ Zomerskleurtje op mijn nagels na de pedicure ~ Bakker Bart ontbijtje met Marijke, de 'laatste' keer voordat ze naar Londen gaat ~ Werken aan projecten.

Spiegeltje gehad uit Turkije ~ Donuts om de laatste lesdag te vieren ~ Goed gebruik gemaakt van koopavond en nog wat sportkleding gekocht bij Nike ~ Watermeloen als avondeten ~ Surprise party voor Marijke ~ Zondag studeren voor het tentamen met Mr. Pig

Rondje hardlopen ~ mooie lucht ~ Maandagavond nog even studeren, want dinsdag was het tentamen ~ Drankje van de Starbucks om wakker te worden ~ Wij winnen ook iets, stroopwafels ~ Wandelen met Kenzo

De vakantie kon beginnen! Woensdag ging ik een ijsje eten in Buren en kocht ik daar ook nog een leuk tasje voor Santorini. 's avonds nog even naar de Ikea geweest ~ Een pannenkoek met aardbeien, yummie ~ Gisteren had ik 's ochtends een koffie/taart date bij Dudok met een groep van school ~ Daarna naar de kapper, opdracht op school inleveren, verhuizen bij mijn zus, de stad in (hardloopschoenen gekocht!) en voordat we thuis waren was het alweer 23.30 uur.

7 opmerkingen:

 1. Dat essie lakje ziet er super mooi uit zeg! :D En watermeloen, hmmm zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg trek van al die foto's van eten. Gelukkig is het bijna theetijd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmm watermeloen en donuts ... liefdevolle combinatie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van jouw food photos!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige foto's allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen