27-06-2013 / Laat de vakantie beginnen


Mijn vakantie is zo goed als begonnen! Gek dat alles op school afgerond is. Totaal nog niet het idee van vakantie. Ik heb al wel echt van alles bedacht wat ik wil gaan doen, onder andere een nieuwe lay-out in elkaar zetten (geen idee hoe?) en mijn kamer groots verbouwen. Eerst ga ik een weekje weg en dan heb ik nog drie weken de tijd om al mijn zomerplannen uit te voeren, voordat mijn stage begint. Het idee/gevoel van vakantie is nog ver te zoeken, maar dat zal maandag wel komen als ik op Schiphol ben. Hebben jullie al plannen voor je vakantie?

10 opmerkingen:

 1. Heeeerlijk, dat je lekker vrij bent. Veel plezier op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier op vakantie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier op je vakantie! Zelf moet ik nog een weekje wachten maar dan heb ik ook eindelijk vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier op vakantie.. ik moet nog 2 weken werken! :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice dat je nu al vakantie hebt. Helaas moet ik nog wat langer wachten daarvoor. Aankomende week nog een tentamen en een einddebat. Nu heel veel stress voor het onderzoeksrapport voor het debat dat morgenochtend om 09:00 uur. Aankomende donderdag, over een week dus, heb ik als het goed is ook vakantie. Geniet jij maar lekker van je vakantie. Veel plezier!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn vakantie is ook al begonnen! :D Zo fijn, lekker even uitrusten. Ik heb toevallig vandaag ook mijn vernieuwde site online geplaatst, altijd fijn om dat soort dingen te doen in vrije tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lekker dat je vakantie al begonnen is! Helaas heb ik niet meer zo veel vakantie nu ik aan het werk ben maar gelukkig ga ik wel bijna lekker twee weken naar Spanje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk, geniet ervan! Waar ga je stage lopen? In het buitenland of toch maar hier? Veel succes in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen