08-06-2013 / Photo Journal

Dit kan je wel klusweken voor mij noemen. Mijn zus en haar vriend hebben een huisje gekregen en daar moest nog wel het een en ander aan gebeuren. Hun huis is nog geen 10 minuten lopen van mijn school, dus ideaal te combineren met klussen. Ik was de afgelopen twee weken vooral te vinden in Rotterdam.

Namen mijn ouders aardbeien van de boer mee. Zo veel beter dan uit de supermarkt ~ Salade na het sporten ~ Kenzo heeft een vriendje, maar het baasje was nergens te bekennen ~ Zondag ontbijt met aardbeien en een filmpje ~ Ik heb een hekel aan dit karwei, maar af en toe neem ik er wel de tijd voor ~ Toppers in Concert was super gezellig.

Sapjes van La Place zijn zo lekker ~ Dinsdag was de eerste dag dat we aan het werk gingen in het huis (schoonmaken!!!) ~ Fijn uitzicht en jaloers op de mensen die op het terras zaten ~ We hadden een gluurder ~ In de avond gingen wij welverdiend op het terras zitten en Kenzo was er ook bij ~ Eten bij de Oude Haven. Ik ben nog nooit zo vaak uit eten geweest de laatste twee weken. Echt te vaak (lunch en diner)!

 Wandelen over de Willemsbrug ~ Woensdag had ik op de terug weg naar huis behoefte aan Starbucks. Heerlijk, want het was lang geleden ~ Donderdag kwam ik na school ook weer verven en Kenzo vermijdt witte pootjes ~ Schilderen (Dat pak was voor korte duur, bloedheet!) ~ Vrijdag,  na school en geshopt te hebben bij Lifestyle ,dronken we een wijntje en aten we wat in de zon ~ Avondzon.

Zaterdag heb ik echt niets gedaan, alleen gesport en vakantie uitzoeken. Zondag gingen we met de hele familie schilderen. In de avond  dronken we een cocktail ~ Deze burrito was echt te lekker bij de Mexicaan ~ Maandag ging ik samen met mijn zus lunchen bij Picknick ~ In de trein een aflevering van Gossip Girl kijken ~ Zo fijn als de zon schijnt ~ Dinsdag geen wit, maar mintgroene verf. Het was de laatste dag schilderen!

Een super lekker broodje van Nielson als lunch ~ Woensdag had ik een dag thuis ingepland om veel te doen aan school, maar alle moeheid kwam tevoorschijn. Het bleef bij sporten en verder niets. Donderdag wel weer gestudeerd ~ Gisteren pakte ik nog het laatste zonnetje mee ~ In de avond vertrok ik met heel veel moeite nog even naar de sportschool. Dat zijn bij mij altijd de beste workouts.

Nu is het tijd om te focussen op mijn studie. Nog drie weken en dan is het jaar voorbij en moeten alle projecten, verslagen, tentamens en presentaties afgerond zijn. Voorlopig heb ik nog genoeg te doen, maar wel met het fijne vooruitzicht dat ik 1 juli naar Santorini vlieg. Nu vooral studeren, sporten en genieten van het zonnetje.

Fijn weekend allemaal!

9 opmerkingen:

 1. Superleuke foto's!
  Heerlijk lekker uit eten ^_^
  Me likes Starbucks :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk overzicht! Ik moet eerlijk toegeven dat ik én nog nooit een La Place sapje op heb (ik pak altijd die ijskoffie, yum!) én nog nooit iets bij de Starbucks gehaald heb, de prijzen daar schrikken me echt af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah al dat eten en drinken. You make me jealous. Leuke foto's :) Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk overzicht! succes de komende weken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh heerlijk aardbeien alleen zo jammer dat ze momenteel zo duur zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja in de supermarkt zijn ze belachelijk duur, bijna 5 euro voor een paar aardbeien!! Ik heb ze gisteren weer gekocht bij een boer, goedkoop en biologisch.

   Verwijderen
 6. Fijne foto's! Wat zien de aardbeien er ook heerlijk uit, hmmmmmm! Fijn dat je, je zus zo hebt geholpen, scheelt weer een hoop! Prachtige foto ook van de avondzon, fijne week hebben we toch gehad he!?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk overzichtje! Ik vind je hardloopschoenen echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen