15-06-2013 / Lancaster Tan Preparer


De Tan Preparer van Lancaster werd mij al eerder als tip gegeven. Door dit te gebruiken wordt je sneller bruin als je gaat zonnen en het is dus perfect om te gebruiken voordat je op vakantie gaat. Je hebt een Tan Preparer speciaal voor het gezicht, maar ook een voor de rest van het lichaam. Van de week was ik in Amsterdam en toen zag ik het weer staan bij Lancaster. De verleiding voor een bruin en egaal gezicht is toch wel heel erg fijn. Dit jaar ga ik, maar een week naar de zon en normaal zijn dat er wel drie of vier. Hopelijk helpt dit om een bruin kleurtje te krijgen, want dat witte gezicht begin ik wel te worden. Een productomschrijving volgens Lancaster:
De kern van de twee Tan Preparer formules wordt gevormd door het legendarische Lancaster Tan Activator Complex. Dit complex is verrijkt met een unieke combinatie van zoete sinaasappel en urucumzaden wat rijk is aan b├Ętacaroteen. Het stimuleert de melanine aanmaak en verbetert de verspreiding van de melanine in de huid, zonder hulp van de zon.
Door de producten gedurende een bepaalde periode – 15 dagen – dagelijks te gebruiken, wordt de melanine geleidelijk naar het huidoppervlak gebracht wat de schoonheid van de huid bevordert.
Zodra de huid daarna wordt blootgesteld aan de zon, ontwikkelt zich een egale, stralende bruine kleur die dieper is en langer aanhoudt. Tenslotte zorgt glycerol (een actief ingredi├źnt bekend om z´n hydraterende eigenschappen) er voor dat de Tan Preparer onmiddellijk begint te werken en de huid soepeler en mooier maakt.
Dit hydraterende, onweerstaanbaar luchtig serum stimuleert de melanineproductie en de verspreiding ervan in de huid. Het versnelt het bruinen en garandeert een egale, mooi gebronsde teint. Het frisse, transparante serum bevat ook lichtweerkaatsende pigmenten voor een direct gladmakend effect en een stralende glans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten