16-05-2013 / Tanjung Rhu Resort


Ik was bezig met het schrijven van een blogje, maar het werd maar groter en groter. Daar zou ik jullie niet blij mee maken. Dat gaan we dus even anders doen. Vandaag alvast een deel! Al meerdere keren heb ik jullie prachtige hotels laten zien, want er is niets leukers dan droombestemmingen te zoeken op het internet. Een geweldig hotel ben ik gewoon vergeten om jullie te laten zien. Het Tanjung Rhu Resort op Langkawi is werkelijk een paradijs.

Twee keer heb ik hier een deel van mijn vakantie doorgebracht. Het is de ultieme plek om te ontspannen. Het hotel is prachtig, veel groen, mooie zwembaden, fantastisch eten, geweldig personeel en een mooie spa. Hier kom je echt niets tekort, want het personeel weet wel hoe ze jou moeten verwennen. Een groot voordeel vind ik dat het een kleinschalig hotel is. Alleen van het zien van de foto's kom ik al helemaal in de stemming. De laatste keer was ik hier in 2011 samen met Jesdiny en ik wil echt nog wel een keer terug. Hoe zagen onze dag eruit?: Ontbijten, liggen op het strand met verse fruitsapjes, lunchen, verder zonnen, eind van de middag naar de high tea waar je nog lekker kon zitten, series kijken vanaf de bank en het bad, dineren (roomservice ook geweldig) en series kijken. Haha lekker lui dus!

Nog geen idee waar je van de zomer heen wil? Nou dit kan ik echt iedereen aanraden! Ook goed te combineren met bijvoorbeeld Maleisie, Singapore, Kuala Lumpur of Hong Kong, maar later meer. Wat foto's van mij en van de site.






Wil je? Kan je? GA!

11 opmerkingen:

  1. Nu wil ik echt op vakantie (: wat mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooooh dit ziet er heerlijk uit :( Waarom moet het hier nu weer regenen, boehoe ik wil zonnnn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het enige dat ik uit kan brengen is WAUW! En nog meer WAUW! Wat een mooie plek om even tot rust te komen. Ben benieuwd wanneer jullie je weer richting deze plek begeven, haha;)!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw! prachtig resort.
    Leuk om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauuuw wat is het daar mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw fantastisch! In het najaar ga ik naar Thailand, dus kan ik helaas hier niet naar toe. Maar hoop wel op iets soortgelijks ;).

    xx Farah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In Thailand zijn volgens mij helemaal fantastische plekken! Wat een heerlijk vooruitzicht zeg:)

      Verwijderen
  7. Het ziet er echt prachtig uit, paradijsje op aard! XXX

    BeantwoordenVerwijderen