08-05-2013 / Chanel zonnebril


Afgelopen twee weken ben ik onwijs veel in de stad geweest en heb ik het een en ander gekocht. Heerlijk om drie weken (bijna dan) vrij te hebben. Amsterdam voelde even alsof ik er dagelijks kom, maar dat is nu ook weer over. Vrijdag had ik afgesproken om met een vriendin naar Amsterdam te gaan. Niet heel de dag, maar eventjes. We namen de tram van Amsterdam Centraal naar de PC, want vriendin ging kijken voor de Speedy van Louis Vuitton. De tas heeft ze nog niet gekocht, want er was nog enige twijfel over welk printje het zou worden Volgens mij gaat het nu de Damier worden, leuk! We gingen ook nog even bij Chanel naar binnen en ik liep recht op de zonnebrillen af. 

2,5 jaar geleden heb ik een hele mooi zonnebril gekocht van Bvlgari en die is nog helemaal perfect. Voor mijn gevoel is die nog nieuw, maar toch kijk ik de laatste tijd naar een nieuwe zonnebril. Geen zwarte, want die heb ik nog. Bij Chanel stond deze grijs/groene, ik zette hem op en was er meteen weg van. Het model (lekker groot!) stond perfect en de kleur vind ik echt heel gaaf. Totaal iets anders! Chanel heeft ook een prachtig Aviator model, maar dat staat mij totaal niet. Ik liep rustig de winkel uit zonder het te kopen, maar al snel wis ik dat ik die bril wilde hebben. We liepen eerst nog even naar de Apple store waar ik mijn nieuwste gadget kocht, maar later meer. Lunchten we bij Palladium en toen wist ik het echt zeker: we moeten terug naar de PC. Ik paste het nog een keer en kocht de zonnebril. Wat vind jij? Ben je ook opzoek naar een nieuwe zonnebril? 

16 opmerkingen:

 1. Wauw, ik ben niet op zoek naar een nieuwe zonnebril! Maar heb een aantal jaar geleden ook een zonnebril van Chanel gekocht en die doet het nog prima :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie (: ik vind zonnebrillen shoppen echt lastig haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt heel erg leuk!! Het kleurtje is ook echt mooi, logisch dat je nog even bent teruggegaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mijn hoofd zou ie veel te groot zijn, maar de kleur en het printje vind ik wel erg gaaf! Ik ben benieuwd naar je Apple Gadget :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die is mooi zeg en mooi kleurtje!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pretty! Hij is echt mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat is 'ie prachtig! Ik wil nog steeds een Rayban!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw hij is megaaaa tof! :) heel leuk! Mag ik stiekem vragen wat die kost? Wil namelijk zo'n model en ook zo'n kleur.. nu de prijs afwachten haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha de zonnebril is 250 euro, maar je kan er dan natuurlijk heel wat jaren plezier van hebben(A)! Mooi kleurtje he? Ik heb deze kleur ook nog nergens anders gezien.

   Verwijderen
 9. Wauw erg mooi! Zonnebrillen gaan bij mij alleen altijd kapot dus ik durf niet zo goed een dure te kopen..

  BeantwoordenVerwijderen