27-04-2013 / Photo Journal

Een photo journal is al een hele tijd geleden. De eerste foto's zijn van 1 april en het is vandaag eerder een food journal! De laatste tijd maak ik weer vaker foto's met instagram en mijn blog wil ik ook weer levendig maken. De chaotische weken zijn voorbij en de vakantie is begonnen. Dus een ideale week om het weer op te pakken denk ik zo.


Zaterdagavond had ik sushi gemaakt. Is altijd zo lekker. En mijn zus en haar vriend namen nog een heerlijke hazelnootbol mee van Jan de Groot ~ 1 april gingen we lunchen bij Palladium in Amsterdam ~ In de trein nog wat voorbereiden voor de studie ~ Naar de Kuip ~ Speltpannenkoeken ~ Nog meer troostvoer. Met vriendinnen een gebakje eten bij Dudok ~ Zonnestraaltjes ~ Troostvoer ~ Wij hadden op school international week (1e week van april) en die werd afgesloten in het Scheepvaartcollege. 


Lunchen bij Bagel and Beans ~ Gratis drankje bij Starbucks ~ Zo, eindelijk kunnen wij zelf groepen maken op school ~ Aardbeien ~ Kenzo wil ook aardbeien ~ Studeren, want het was tentamenweek ~ Wandelen ~ Sinaasappelsap ~ Tentamenweek afsluiten bij La Cubanita. 


Vrijdag na de tentamens had ik een afspraak voor een gezichtsbehandeling ~ Sunshine ~ Ik moet ook naar de Rotterdamse markt. Deze foto kreeg ik opgestuurd: een krat aardbeien voor 3,50 euro. ~ Lunchen en lezen in de tuin ~ Zaterdagavond ging ik naar Non Stop New York in het theater. Het ging niet eens over New York, tegenvaller ~ Zondag croissants gemaakt ~ Voor Beyonce maakten we een stop bij de Burger King ~ We will rock, Ziggo Dome ~ Wij zaten er klaar voor.

Beyonce was amazing! ~ Afgelopen dinsdag en woensdag was ik in Amsterdam. Lunchen bij Palladium ~ En dineren bij de Herengracht. Gezellig dagje met mijn moeder in Amsterdam ~ Woensdag was ik dus weer in Amsterdam ~Donderdag was mijn vader jarig en deze scooter was niet voor hem hoor. Mijn zus heeft het gewonnen, mooi ding. Gisteren moest ik nog even naar school, want ons interne event vond plaats. Het was zeer geslaagd en ons concept wordt volgend jaar als basis gebruikt. Daarna ging ik nog naar de bios en kocht ik twee mooie tops bij COS.

11 opmerkingen:

 1. Leuke foto's!
  Yumm die sushi <3
  Kenzo is lieeff ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vet dat je naar Beyoncé ging! En wat een schattige hond, haha.

  Liefs Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het er allemaal lekker uit, al dat eten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeiii zie allemaal lekkere aardbeien op je foto,s

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en lekkere foto's allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt een hele leuke maand gehad zo te zien! En heerlijk is dat he zelf kiezen met wie je samenwerkt:)

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Ik zie dat ik je nog helemaal niet volg dus dat ben ik gelijk gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen