18-09-2013 / New in: New Balance mint

Als je mij een beetje kent weet je dat ik niet heel veel sneakers draag. Voor een merk maak ik een uitzondering en dat is New Balance. Dit is echt mijn favoriete schoen, want ik vind ze niet alleen leuk, maar ze zitten zo fijn. Het zijn de enige schoenen waar ik een hele dag op kan lopen. De verleiding is altijd groot en dit paar met mint groen kon ik niet weerstaan.

New Balance bestaat al meer dan 100 jaar. Hierdoor is het bijna net zo klassieker als de Converse All Star. Van oorsprong is New Balance een hardloopschoen (wil ik ook hebben!). Het wat het eerste merk  ter wereld wat schoenen ging verkopen in breedte maten. En nog steeds is het merk een van de best verkopende merken in de hardloopwereld.

Het is niet alleen de sportschoen met de "N op de zijkant", wat veel mensen alleen weten. New Balance is meer dan alleen een sneaker die je in sneaker stores ziet (steeds meer in Nederland). Maar niet alles wordt in Nederland in de winkels verkocht, zoals de hele klassieke modellen pumps en laarsjes. Deze hebben een eigen label Aravon label, ook dit is New Balance!

Oke, de klassieke modellen zijn niet mijn ding, maar toch grappig dat NB dat ook heeft. Ik wist dat eerst helemaal niet. Geef mij de sportieve modellen en dan het liefst de hogere modellen. Helaas worden deze nog niet zo heel veel in Nederland verkocht en zie je vooral de lage modellen. Front Runner heeft gelukkig steeds meer hogere modellen van New Balance (ook zwart met mint). Ik word echt hebberig van het zien van al die leuke soorten haha. Een kleine verslaving?

Wat vinden jullie van New Balance en mijn nieuwste aanwinst?

14 opmerkingen:

  1. Tof!! Mint groen is zo'n leuke kleur! Ik wil heel graag mooie Nike air max!! Maar heb de juiste kleuren combi nog niet gevonden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow wat een mooie schoenen! ik wist niet dat ze ook laarsjes enzo hadden, funny!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, die zijn echt heel tof. I love sneakers!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yes, LIKE! Ik ben dol op mintgroen en het fleurt je outfit zo leuk op!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind ze erg tof. Ik hou sowieso erg van mint.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een fijne kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel gaaf! Waar heb je deze vandaan? Ben er al een tijdje naar op zoek maar kan ze niet vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ik wil ze ook graag hebben maar ik kan ze nergens vinden. Althans niet in mijn maat. Weet iemand nog een site/winkel waar ze hem in 39 kunnen hebben?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ze zijn erg gaaf maar waar kun je ze goedkoop kopen?

    BeantwoordenVerwijderen