05-09-2013 / New in: Love Paris trui van Nikki Plessen


Helemaal vergeten dat ik deze trui zo 4 weken geleden gekocht had. Gisteren kwam ik hem opeens tegen in een tasje in de hoek van mijn kamer, oeps. Gelukkig schijnt het zonnetje en heb ik deze trui nog niet nodig, maar ik was er zo gelukkig mee toen ik het kocht (nog steeds hoor!).

De trui is van Nikki Plessen. Ik zag het op haar webshop, maar op dat moment had ik eigenlijk helemaal geen tijd. Ik besloot het de volgende dag te bestellen. Dat ging niet door, want de trui was uitverkocht. Balen! Onverwachts ging ik nog een dagje naar Rotterdam voordat ik vertrok naar Londen (ik kocht toen ook mijn Dune laarsjes) en bedacht dat Dodgers Nikki Plessen verkoopt. Gelukkig hadden ze daar nog een trui in mijn maat. Ik ben altijd wel fan van zulke simpele truien voor de winter. Is deze trui ook iets voor jou of totaal niet je ding?

Foto's: Nikki Plessen

11 opmerkingen:

 1. Ik vind hem leuk! Dit soort truien zijn altijd zo makkelijk te combineren, kan echt bij van alles. Voor een rustige dag, maar goed gecombineerd ook gewoon voor een kantoor dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke trui! Ik heb het niet zo op Nikkie Plessen (moet je voor het idee even googlen op 'nikkie plessen plagiaat') maar dit ziet er fijn uit voor de herfst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind haar kleding sowieso erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal leuk!! Ik houd van zulke truien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die trui vind ik echt heel leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind de trui heel erg leuk!! Helaas ben ik door de laatste paar interviews die ze gaf een beetje op haar afgeknapt. Jammer:(!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben fan, super leuke trui!

  BeantwoordenVerwijderen