Wat heb je nodig:
- 6 velletjes (spelt) bladerdeeg
- Potje rode pesto
- 2 tomaten, in plakken gesneden
- Gele en oranje cherry tomaten, door de helft gesneden
- buffelo mozzarella (1 bol)
- Basilicum blaadjes
- Peper en zeezout
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Laat de vellen bladerdeeg ontdooien. Leg de bladerdeeg velletjes per 3 naast elkaar en druk de randjes iets op elkaar. Smeer in met rode pesto en leg er de tomaten schijfjes op en wat stukjes mozzarella. Vouw de buitenranden om.
Plaats de pizza in de oven en bak het 20 minuten op 200 graden.
Haal het uit de oven. Werk af met wat blaadjes basilicum en een beetje peper en zout.
Oehh lekker! XX
BeantwoordenVerwijderenWat een goed idee om bladerdeeg te gebruiken. En het ziet er ook nog eens heel lekker uit. Ga ik eens proberen!
BeantwoordenVerwijderenDat ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenZiet er echt heel lekker uit! Deze ga ik onthouden
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk simpel, lijkt me heel lekker!
BeantwoordenVerwijderenYummeh heerlijk! :D
BeantwoordenVerwijderenNom nom, dat lijkt me echt heerlijk!
BeantwoordenVerwijderenGoed idee om dit met spelt bladerdeeg te maken! Wist niet dat ze dat ook al hadden. Dan is de pizza nog enigszins 'gezond;)'. Ziet er erg fijn uit!
BeantwoordenVerwijderenOoooeh dit ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderen