23-07-2013 / Fashion trends uit Londen

Iedere stad heeft zo zijn eigen mode iconen. Terwijl Cary Bradshaw nog steeds het boegbeeld is van de New Yorkse fashion, heerst Kate Moss in het Londense modeland. Iedere stad heeft ook zo zijn eigen look. De fashion in New York is veel chiquer dan in Milaan en in Barcelona is het weer veel kleurrijker dan in Londen. Toch is Londen een van de voornaamste modesteden van het moment. Als je kijkt tussen de online kleding die te koop is bij Bulls & Birds, dan zie je dat de fashionista's uit Londen een grote invloed hebben op wat wij dragen. Londen is hip! Daarom hier een klein overzicht van de leukste trends uit Londen.


Oversized & Boyfriends fashion
De Londende vrouwen fashion is best mannelijk. Het eerste wat je op zal vallen is dat ze in de stad van donkere kleuren houden en dat vrouwen graag oversized jeans dragen. Als je bijvoorbeeld in de collectie van Levi's op Bulls & Birds kijkt, dan kun je daar een aantal goede voorbeelden vinden van oversized en boyfriend jeans. Als je een boyfriend hebt en jullie hebben ongeveer dezelfde maat, probeer dan eens een van zijn broeken. Kies voor een lichte spijkerbroek en combineer dat met een strak topje om de look wel vrouwelijk te houden.


Crop top
Deze summer fashion is ook niet onopgemerkt gebleven in Londen. Al staan Engelsen bekend om hun preutsheid, in de mode industrie is daar niets van te merken. Fashionista's in Londen laten graag hun blote buik zien met en mooie crop top!

Alle foto's komen van Pinterest
Streepjes
En dan voornamelijk zwart-wit gestreepte kleding is in Londen in. Het past helemaal binnen de donkere kleuren trend van de Londense straatbeeld. Terwijl we in Nederland meer gestreepte jurkjes en rokjes zien, trekken de meiden in Londen liever loszittende shirts aan.

Welke Londense trend vind jij het leukst? Ik ga voor de streepjes en dan zeker de losvallende shirts. Perfect voor de zomerse avonden denk ik zo. Ik ben benieuwd welke trend jullie het meeste aanspreekt!

8 opmerkingen:

 1. Ik heb de crop top al heeeel veel voorbij zien komen. Ik vind het leuk maar heb ook al heel veel meiden voorbij zien komen waarvan ik dacht, nee toch maar niet. Maar ik ben eigenlijk een fan van alle trends haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de crop top kan tof zijn of een echte modemisser haha

   Verwijderen
 2. Ik vind de streepjes erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Streepjes zijn tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die onderste spreekt mij ook het meeste aan! Ik houd altijd van een simpele jeans, lekker shirt en hoge hakken, of een gave ketting ofzo. En streepjes zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen